Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Rss ve diðer göstergeler çok þiþmiþ 3,20 gelmeden bir düzeltme bekliyorum artýk... 2,36-2,59 arasý bir düzeltme GELEBÝLÝR ... Ytd amor
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Ali penah bey 170.000 hisse sattý bu haftada satýþa devam edecektir bilginiz olsun ytd
Investte yazan amor siz misiniz Murat bey. ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
KAP/ ÞÝRKETLER / ÞÝRKETORTAKLARININ PAYLARINI GÖSTERÝR TABLO / ALÝ BEYÝN DEVRÝ ;
Balatacýlar Balatacýlýk Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin TEB Kemalpaþa Þubesi'ne olan kredi borcunun Ali Penah Bozyiðit tarafýndan 408.000,00 (dörtyüzsekizbin) TL kýsmi kredi ödeme ve 6.120,00 (altýbinyüzyirmi) TL yapýlan masraf nedeni ile þirket ortaklarýndan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayýn Ali Çakýroðlu tarafýndan 1.380.400 Lot 0,30 KR'dan Ali Penah Bozyiðit'e 414.120,00 TL 'e karþýlýk hisse devri yapýlmýþtýr.
Kamuoyuna duyurulur
Saygýlarýmýzla
SON DURUM : 1.210.000KALDI FARK - 170.000 LOT AMOR
Yer Ýmleri