kapanýþta alýmda bekleyen 362 000
satan sýfýr
satan yok ya..
kapanýþta alýmda bekleyen 362 000
satan sýfýr
satan yok ya..
TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Balatacýlar bölgesinde köklü bir þirket olup binek araç ve ticari araçlarýn balata ihtiyacýnýn %35 i karþýlayacak potansiyeli olup þirketinin limana yakýn bir alanda olmasý uluslar arasý pazarada kýsa zamanda açýlacaðýný tahmin etmekteyim... Kýsada 1$ olabilir... Tabiki yatýrýmcý arkadaþlarým bu düþüncelerim þirketin kap a yaptýðý üretim yapmak üzere þirket fabrikasýna elektrik baðlantýsý yapýldýðý haberi ile bendeki bu düþenceler neden olmuþtur. þirketin üretim yaptýðýnýda bildiðim için 2020 yýlýnda balatacýlar a.þ nin borsa camiasýnda ve küresel ve ekonomik sosyal alanlarda adýnýn sýk sýk gündemde tutulacaðýný düþünmekteyim.. Kaldý ki Türkiyenin otomobil alanýnda ihtiyacý olan bir þirket pozisyonunda olduðunu düþünmekteyim.. Þirketin bu tür bir karar alýp iflas etmek yerine tahsisli kararýný alan yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek gerekli spk bu yaklaþýma olumlu cevap verecektir çünkü para ortaklardan çýkýyor sonuçta bedelli deðil. Ytd herkese iyi tatiller diliyorum amor
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 27-12-2019 saat: 20:21. Sebep: ÝMLA
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
sevgili yatýrýmcý 7 yýldýr bu þirkette hissedar olarak bulunmaktayým bir dönem çok canýmýz yandý ve bende böyle bir yazý yazmýþtýr.. Inþallah bizlere yaþattýklarýný geri yerine koyallar þimdilik herþey yolunda gibi ancak maliyetlerimiz çok yüksek 20 tl olsa bile zararý kurtarmýyor... Ytd amor
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Bugun fýrsat verdi bir 10 bin lot aldým batsada önemli deðil ama forumu okuyunca nýye 50 bin almadým diye uzuldum.. Fabrikayý faal hale getýrýrlerse yanlarýnada guçlu býr ýký ortak alýrlarsa efsane geri döner diyebiliriz... Býr ay önce farkýna varsaymýþýz keþke, üzülmedim desem yalan olur...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Þirketi en iyi tanýyan Murat bey sanýrým biraz bilgi verse faydalý olur...
Yer Ýmleri