Amor Aðam sen bu þirketin yonetimindekileri tanýyorum demiþtin.Ali Cakiroglu kaç yaþýnda?
Amor Aðam sen bu þirketin yonetimindekileri tanýyorum demiþtin.Ali Cakiroglu kaç yaþýnda?
Aðam nasýl aldým sorma.Resmen kaptikacti yaptým adamlardan.Bu arada Þermin "Karýný bosayip beni alacaktin.Benimle evlenmezsen Cengaver i öldürdüðünü jandarmaya ihbar ederim." dedi.
Çukurova da durumlar karisik .Yamanlar in Demir den Adana Sanayiciler Derneði baþkanlýðýný aldým ama caným SERMÝN þýlligi yüzünden sýkkýn .
Aðalar ben portfoyumun 6 da 1 lik kýsmýyla Balat aldým.Buyuk hayallerle aldým.Ama borsada herþey olabildiði için sepet mantýðými hiç kaybetmem.Bir hisseye ne kadar inansam da en fazla 4 te 1 para yatýrým.Tahsisli gerçekleþirse Balat tan bir miktar daha alacagim nasip olursa.
Bu yüzden Balat da dahil portfoyunuzun %30 dan daha fazla oranda bir hisseye yer vermek çok risklidir.Hayalinizin terse döndüðü durumda yuvalar yýkýlabilir.Borsa çok acýmasýzdýr.
Unutmayýn sizin battiginiz bir hissede o gün birileri ne paralar kazanýyor ve ne kadar mutlu oluyor.
Aðam DÝRÝLÝÞ BALAT EFSANESÝ ni inv....ting .com da Balat topiginde yazdým.Son bir haftadaki yazýlarda mevcut .Ayrýca geçmiþ sayfalarda Amor Aðam besonderes meh o ve adýný sayamadýðým deðerli Agalarimin yazýlarýndan istifade edebilirsiniz.
Hatip Aðaya bakma sen ben yeniyim bu hissede.Begendim hisseyi ve tavanlara küçük küçük alislar girdim.Ama adamlar da aynýsýný yapýyormuþ.Sonra olay koptu ben de anlayamadým sonrasýný.Niyetleri ne ben de bilemiyorum.
Yahu Amor Aðam kimsin necisin? Bu bilgileri benim bildiðim patronlara veriyor sadece mkk. Bir garip yazýlar ama hiç dava acmamissin yýllardýr.Merak ediyorum çok lot mu almistin da bu hisseyi buralara kadar düþürdüler?
Benim hatýrladýðým kront Telekom da yüklü sen yýllarca hisseyi tutmustun , patronlari nasýl yýllarca beddua etmistin haklý olarak.Sen satýnca da kront uçmuþtu.
Avatarý da komutan logar gibi bir uzaylý karýþýmý bir zombi secmissin.
Bir yandan güvenmek istiyorum ama 1 ay önceki yazilarinda hep Balat için kötümser yazýlar yazmýþsýn.
Bilemedim Aðam .Söyler misin senin hikayem nedir Balat tahtasýnda?
Çok mu yükseklerden aldýn bu hisseyi?
Ali Çakýroðlu Dayý hisseleri sana mý sattý?
Merak ettim Aðam .
Arkadaþlar kuþlu sitede hasanmese Balat la ilgili açýklamalar yapmýþ.
Uzun bir videonun içinde.Video yaklaþýk 1 saat 43 dk sürüyor ama 1.5 saatinde gülüyor ����![]()
Aðalar hasanmese otomobil balatasi deðil otobüs ve kamyon balatasi üretildiðini söylüyor videoda .
bu hasan mese kim.. balat la ne baglantisi var..prim yapinca yilanmi kacti.
Yer Ýmleri