Bekleyenler bu tahtada çok ekmek yer...þirketten gelebilecek ani ve guzel haberlerle tahta yeniden coþar satanda arkasýndan bakar... O yuzden tam bir bebek þirket üstadlarýn tanýmý ile düþmüþ çýkmýþ fiyatla ilgilenme al unut senedý..
Bekleyenler bu tahtada çok ekmek yer...þirketten gelebilecek ani ve guzel haberlerle tahta yeniden coþar satanda arkasýndan bakar... O yuzden tam bir bebek þirket üstadlarýn tanýmý ile düþmüþ çýkmýþ fiyatla ilgilenme al unut senedý..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Bizim Adana da bir laf vardýr ;Gocuuuummm Kwon3 um benim.Satan sattýðý ile kaldý.
Ne dedik cuma günü "Panikcilerin tüm mali toplandý "
Bu hisse daha yeni baþlýyor .3 yýl diye boþuna demiyoruz .
Size DÝRÝLÝÞ BALAT EFSANESÝ dýþýnda 4 hikayeli hissemde daha var dedim.
1 klmsn ,2 dokta .14 aydýr elimde bu iki hisse .Ben yapistim mi salmam .
Bu DÝRÝLÝÞ BALAT EFSANESÝ nin sonuna kadar buradayým
Ýniþ çýkýþ olacak elbet ama SABÝR SABÝR SABÝR Aðalar.
Eþleþme 1.36 da 68 bin lot.Satista bekleyen 38 bin lot.
Adamlar her türlü toplarýz biz diyor .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
1,55 deðecektir.. 3,20 yönele bilmesi için deðerleme raporu gelerek yayýnlanmasý gerekli ytd : ))
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yahu sen de az esprili adam deðilsin kwon3 Aðam.
Dardl de borç çok diye girmedim.Maliyeti düþük olanlar çift haneyi görürler bana göre.
Orada derin Aðam var .Yolda komaz bana göre .Frigoyu nereden nereye getirdi derin Aðam.
Bir inceleyeyim dardl.Bir küçük tohum atabilirim 5 .oo TL aþaðýsýnda fýrsat verirse tavanlardan.
Yer Ýmleri