Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yahu sen de az esprili adam değilsin kwon3 Ağam.
Dardl de borç çok diye girmedim.Maliyeti düşük olanlar çift haneyi görürler bana göre.
Orada derin Ağam var .Yolda komaz bana göre .Frigoyu nereden nereye getirdi derin Ağam.
Bir inceleyeyim dardl.Bir küçük tohum atabilirim 5 .oo TL aşağısında fırsat verirse tavanlardan.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Faşo Ağam hikayeleri o hissenin topigine yazalım.Ayip olur DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ ne .Orada yazisiriz dardl i.
Agalarim itina ile toplanıyor DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ lotlarii benim gozlemime göre
Kısa vadeli düşünmeyin.Uzun vadeli düşünün.
Şimdi lotlar toplanır sonra birkaç ay sonra bebek hisse diye 6-7-8TL'den size verirler bu AĞALAR . Akıllı olun.Adamlar önceden topluyorlar hisseleri ,sonra size servis ediyorlar.
Ben bu DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ nin de ky ya birkaç ay sonra bebek olarak sunulacağını düşünüyorum![]()
Yer İmleri