Ali penah bey 170.000 hisse sattı bu haftada satışa devam edecektir bilginiz olsun ytd
Ali penah bey 170.000 hisse sattı bu haftada satışa devam edecektir bilginiz olsun ytd
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Investte yazan amor siz misiniz Murat bey. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP/ ŞİRKETLER / ŞİRKETORTAKLARININ PAYLARINI GÖSTERİR TABLO / ALİ BEYİN DEVRİ ;
Balatacılar Balatacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin TEB Kemalpaşa Şubesi'ne olan kredi borcunun Ali Penah Bozyiğit tarafından 408.000,00 (dörtyüzsekizbin) TL kısmi kredi ödeme ve 6.120,00 (altıbinyüzyirmi) TL yapılan masraf nedeni ile şirket ortaklarından ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ali Çakıroğlu tarafından 1.380.400 Lot 0,30 KR'dan Ali Penah Bozyiğit'e 414.120,00 TL 'e karşılık hisse devri yapılmıştır.
Kamuoyuna duyurulur
Saygılarımızla
SON DURUM : 1.210.000KALDI FARK - 170.000 LOT AMOR
Ustad sat hayrını gor sorun yok.. Ama dune kadar yazdıklarınızı okuyup bugun tam bir u dönüşü izlemek bende buyuk hayal kırıklığı yarattı yoksa birileri malı kaptırdıda alma peşinde mi diye duşunmeye başladım.. Daha dun yazdığınız mesajları atsam buraya aklımızlamı dalga geçiliyor anlamadım...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Ozaman diyorsunuz ki bu bir operasyon, şirketin yeniden üretime falan gececeğı yok yada siz inanmıyorsunuz.. Pekala düşünceleriniz neden bu kadar değişti 170 bın lottan dolayımı, ıkı milyon lotu satma gıbı bır istekleri varsa daha çok yol almaları lazım.. 0.30 kuruştan gelen senet dönerse kim alır yada kime satarlar ıkı milyon lotu.. Ya da bu hareket 170 bın lot içinmıydı??? Kaldıkı sızın diğer sayfalarda 2 milyon kazanacam gıbı soylemlerınız var balatta, 33 bın lotla bunu yapamazsınız sanırım, yada yarın satacagıniz 5000 lotla,.. kaldıkı sizde yuklu mal olduğundan hiç şuphem yok/kızmak yok sadece değerlendirme yapıyoruz...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
herşeyi zaman gösterecek izle gör reis ben kar satışı yaptım 33.333 yarında 5.000 yazdım .. 3,20 gelene kadar her gün düzenli satıyorum beklentisi olan alır .. Mehmet korkut beni aradı bir ara operasyondan bahsetmişti. 3,20 kırarsa gider dönerse herkes aldığı riskin bedelini öder kızmak yok reis d: ))) amor
Yer İmleri