Ben tam anlamak için soruyorum; xu100'de beklediðiniz ralli (yani altýn vuruþ 5) euro bazlý mý TL bazlý mý?
Ben tam anlamak için soruyorum; xu100'de beklediðiniz ralli (yani altýn vuruþ 5) euro bazlý mý TL bazlý mý?
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ne farkeder ki?
Papua yeni Gine $'ý bazlý da olabilir.
Grafiklerden takip edicez nasýl olsa.
Ama ben son 20 Senedir hep EURO BAZLI ALTIN VURUÞ BAÞLATTIYDIM.
TL grafiklerle hiçbir zaman iþim olmadý.
Kaðýt bazýnda bile € ya da $ bakarým.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Alim icin bist 30 veya 50 hisseleri uygun mudur.
Uzmanlar "hisse alacaginiz zaman arastirin, f/k sýna bakin bilmemnesine bakin geliri gideri inceleyin vs. "diyorlar....bunlarý zaten binlerce kisi arastiriyor ve sonunda mevcut fiyatlar ortaya cikiyor....
Simdi alima baslayýp yukari trend devam ettigi muddetce kademeli olarak 5/6 ay icinde alimlari tamamlamak uygun bir strateji olabilir mi.
Son olarak; bu sayfanin temiz kalmasi onemli diye dusunuyorum. Yani Sn. Bobo'nun grafikleri ve dusuncelerinin cok eski sayfalarda kalmamasi iyi olur. Bu nedenle bir daha yazmayýp sadece izleyecegim..
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
ADI NEDEN XU30 ya da XU 50 hisseleri acaba?
Hic duþundunuz mu?
Doðarken annesi babasý onlara bu isimleri vermemiþler!!!
"Belirli kriterlere" SAHIP OLDUKLARI ICIN o þekilde isimlendirilmiþ ya da gruplandýrýlmýþlardýr.
Once bu detayý öðrenmenizi öneririm.
GUGIL amca vasýtasýyla bir araþtýrýp özetini de buraya yazarsanýz, biz de öðrenmiþ oluruz.
Teþekkürler.
Son düzenleme : bikmisbroker; 27-10-2021 saat: 09:11.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Son düzenleme : bikmisbroker; 27-10-2021 saat: 09:32.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu baþlýðýn açýlmasý hemen altýn vuruþ baþlayacaðý anlamýna gelmiyor Mustafa abi de bunu belirtiyor. Ama benim anladýðým artýk bu noktalar hisse satma noktalarý deðil. E satmayýp da ne yapacaðýz kýsmýný herkes kendi dolduracak ;) Hangi hisseleri portföye alacaðýz vb tüm sorularýn cevabý için herkesin dersini çalýþmasý gerekiyor.
Þunu unutmayýn finansal piyasalar emeklerinize en hýzlý tepki veren piyasalardýr. Siz okuyun, araþtýrýn kendinizi geliþtirin finansal piyasalar size karþýlýðýný verir.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
yarýnki ECB toplantýsýda onemli oluyor bu durumda :D nede olsa euro kazanmýyoruz
y.t.d.
Yer Ýmleri