Twitterda bir arkadaþ yazmýþ;
BBVA, SASA, Ýþ-c, Arçelik, Þiþecam, bir de Koç grubu geri alým talebinde bulunmuþ. Ben tamamen ihracata çalýþan SASA dan beklentim var. Bir de dolar bazlý üretim rekoru kýran Ýsdemir ve Ereðli.
Twitterda bir arkadaþ yazmýþ;
BBVA, SASA, Ýþ-c, Arçelik, Þiþecam, bir de Koç grubu geri alým talebinde bulunmuþ. Ben tamamen ihracata çalýþan SASA dan beklentim var. Bir de dolar bazlý üretim rekoru kýran Ýsdemir ve Ereðli.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Þirketin yüzde 3 ünü 5 ini alacaðým dersin..
Þirketin yüzde 97 sini yüzde 30 40 deðerlendirirsin bu haberle..
Yüzde 3-5 için ödeyeceðin paranýn en az 10 katýný zaten çýkarmýþ olursun..
Bir iþi borsada baðýra baðýra yapýyorsan orada saðlam manipülasyon dönüyor demektir..
Borsa da iþler "quietly" yürür..
Alýyorum derseler bilinki yüzde 30 40 pahalý satýyordur..
2 alýr 3 satar bunu 10 kere tekrarlarsa 10 birim satmýþ olur..
Sonuçda almýþtýr..
ama..de facto
satmýþtýr..
Son düzenleme : bikmisbroker; 06-12-2021 saat: 16:12.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu isi baðýra baðýra yapan BBVA manipülasyon yaptý demek ki?
SPK ya suç duyurusunda mi bulunsak?
Öyle ya..
Namissiz BBVA, tu-kaka BBVA, bak nasýl da maniple ediyor Turkish borsasýný?
Halbuki sen Nasd*q da olsaydýn, sessizce halletmiþtin isini ve köþeyi donmustun!
Millete Malamat oldun TR de!![]()
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
BBVA olayý tamamen mide bulandýrýcý bi açýklama..
12.20 den hepsine talibim..
Ama veren verir vermeyen vermez ...gönüllülük esasý..
o ne demek afadersin..soru 1..
soru 2..diyelim herkes verdi..Ne yapacak bu durumda..
Malýn hepsini isteyen adam borsadan çýkacak demektir..
Baþtan aþþa tiyatro..
Zorunlu dense idi anlardým..Ardýnda da açýklama gelir efendim kotta çýkýyoruzzz..
Diðer manasýz iþ..2018 de dolar 3.60 dan 7.20 lere giderken ihracaat yapan firmalar neden þimdiki gibi ön plana çýkarýlmadý..
Dolar 2013 den beri gidiyor kimse yahu ihracaat yapan firmalar falan demedi de ne oldu da þu son 1 ayda bir anda borsa dolar hep beraber çoþuverdiler..
1994 2001 2008 2018 döviz ataklarýnda ne zaman borsa dolarla sidik yarýþtýrýr bir hale girmiþ..
Ben ilk kez görüyorum..
Efendim enflasyon rallisi..O ne demek se..Olsa olsa yerinde sayma olur onun adý ralli falan deðil..Dolar 30 borsa 4000 olur herhalde..
ee hadi bakalým..
Yanlýþ anlama abi saygýmýz sonsuz sana..Sadece fikirlerimi yazdým..
Valla arkadaþým, yazý yazdýðýn diðer köydeki 'inþaat bekçisi' gibi sen de bu durumda BASARSIN SHORT'u parayý da kaparsýn?
Ne gerek var vakit ayýrýp 2 kelam ediyorsun ki?
Halep oradaysa arsin burada deðil mi?
Birisi gelir 'Neden EURO' grafik diye en az 7-8 mesaj atar durur, diðeri de gelip "düþecek abi' der.
Not;
Bak git o inþaat bekçisine sor bakalým, KENE onu ne yapmýþ?
Hayatta mi halen?
Yoksa 'acimadikiii' acimadikii' deyip geziyormu?
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bilmediðimiz bir þey varsa öðrenelim diye sorduk sn BaBo. Çünkü EURO grafiklere göre bir Altýn Vuruþ (henüz) yok. Ama TL grafiklere göre var. Hem de çok kýsa bir sürede yaklaþýk %50 gibi.
Kafamýz karýþtý.. Bu kadar yýlýn tecrübesine sahip BaBo niye EUR grafik verdi diye.
Ama öðrenemedik. Öðrenebilmek için sn guneysu gibi bir 100'lük feda edeceðiz galiba. Mezesi de cabasý.![]()
Yer Ýmleri