Selamlar dostlar ben de geleceðim, iletiþimde kalalim. Son zamanlarda yatýrýmcýsini çok üzdü maalesef
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Selamlar dostlar ben de geleceðim, iletiþimde kalalim. Son zamanlarda yatýrýmcýsini çok üzdü maalesef
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þþþþþþþþþþþþþ 500 gün oldu !!!
Zamanýnda bu kadar günde Türk Ekonomisi kurtarýlýyordu!
Yoksa buda Kolomb yumurtasý mý
Hissede beklentinin firma yetkililerince son 2 yýlda ayyuka çýkarýlmasý,
Söylenen veya hayata geçen tüm olumlu þartlara raðmen tepki vermediði gibi Defter Deðeri altýnda iþlem görmesi,
10 Mayýs çeyrek bilanço.
Bu aralar birkaç þey bir araya geldi,
Üstelik GK hiç olmadýðý kadar deðiþik olacak gibi görünüyorr.
Merakla bekliyoruzzz,
bakalým yine ne saçmalayacaklarrr ...
yine kývrým kývrým kývranýyor
euro ve usd de ki atak þirkete çok olumlu yansýyacaktýr diye düþünüyorum mali tablolarda.
%75 ihracat yapan bir þirket çünkü
Sn Hayek, gýda krizi, ramazan bereketi, arsa deðerlemesi, bilanço güzelliði, her þey yarýyor ama þu baþtaki zati muhterem yüzünden gidemiyoruz. Mal topluyor gibi bir havasida yok. 6.20 den milyon lot satan adamlar buralardan tekrar yerine koyabilir. Sonuna kadar bekleyeceðim ama bir anlam veremiyorum doðrusu hareketlerine.
SM-M315F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
konserve, turþu ve dondurulmuþ gýda tarafýnda 2022 yýlý bence oldukça baþarýlý sonuçlar alýndý.
kur üzerindeki baský marjlarý daraltmýþ durumda.
2023 ilk çeyreðinde 240-250 civarý bir ciro ve yýl sonu kurda ki rahatlama ile birlikte 1.2 milyar üstünde bir ciro 180-250 milyon arasýnda bir kar beklentisi içindeyim.
4 mayýsta inþallah genel kuruldayýz.
özellikle arsa ve proje konusunda gelinen nokta konusuna odaklanacaðýz. Projenin belediye tarafýndaki son durumu nedir ? akfen tarafýndaki son durum nedir ? bakacaðýz.
Yer Ýmleri