Böylece forumu okuduklarýný da anlamýþ olduk. Ve not ettik..![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
patrona tavsiyem sadece 175 milyon paya sahip 5 liradan iþlem gören þirketin sadece %24'üne sahip olarak kendini güvende hissetmemelisin.
kalan %76 piyasada ve bu arsanýn %76 piyasadaki oyunculara ait.
altýn hisse ile yönetim kurulunu belirlersin ama arsanýn hala %24'ü senin bilgine.
iþtahlý oyuncular hep var ve var olacaktýr.
20 yýldýr kimse bise yapamamýþ ki! YTD
þirketin %50'sinden fazlasýna hakim olup, arsa ve diðer ünitelerin hakimiyetini saðlamak çok avantajlý bir yatýrým gibi duruyor þu anda
ama bu daha yeni anlam ifade etmeye baþladý.
sonuçta hakim ortaklar sadece %24 hisseye sahip.
bütün fabrika, organizasyon, arsalarýn %24'üne sahipler.
altýn hisse ile sadece yönetim kuruluna hakim pozisyondalar.
bu önemli deðil, tüm kararlar açýsýndan birinci dereceden sorumlular. her borçtan 1. derece sorumlu olduklarý gibi, aldýklarý her kararý idare mahkemesine taþýyabilme kabiliyeti olabilir %50'sinden fazlasýna sahip olan açýsýndan.
üzerinde ciddi çalýþtýðým bir konu bu durum. bu iþ için 20 milyon usd fon yeterli gibi duruyor ya da burada yatýrýmý olan belli baþlý yatýrýmcýlar bir araya gelip konsorsiyum oluþturabilir.
ayrýca altýn hisse için iptal davasý açýlabilir, olumlu sonuç saðlayabileceðimizi düþünüyorum. ama o konuda acele edilmesine de gerek yok.
%50'ye hakim olup, mevcut yönetimle anlaþmak 1. prensip. ama olmuyorsa iptal davasý açýlabilir
Son düzenleme : hayek; 29-04-2023 saat: 12:36.
Benim hisselerimi temsilen vekalet veririm size sayýn Hayek! YTD
Yer Ýmleri