9 kolonluk bir tarama az evvel bitti..taramada bu gün için (pozitif)3 renk birleşiminden başka bir şey çıkmadı ama kahve falında fincan kup hazırlığı var.. iyi çalışmalar..
9 kolonluk bir tarama az evvel bitti..taramada bu gün için (pozitif)3 renk birleşiminden başka bir şey çıkmadı ama kahve falında fincan kup hazırlığı var.. iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
22 hazıran da ise murdum rozadan ayrıldı.. bu güç kaybı demek.. kırmızı roza lacıvert yataya döndü.. kısaca penguen günlükte trambolınde..haftalıklarda ise ilginç şeyler oluyor.. eğer önümüzdeki hafta 5.72 üzeri kapanış gelir ise Cem'in, Deniz üstü köpürür, kayığada binsem ........ şarkısını dinleyebiliriz.. ben de cha cha yaparım..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Svg Basralı bu grafiğin basit kuralı sarı kırmızı üzerine çıkar ve ilk al gelir.. sonrasında turkuaz da rozaya katılır ve güçlenir.. bu ikiliye murdumda katıldımı 3 renk birleşimi ile daha da güçlenir.. sarı kırmızı altına düştümü dengeler bozulmaya başlar.. daha çok 30 ve 60 dakıkalıklarda kullanıyorum..
Son düzenleme : esozcan; 03-07-2023 saat: 17:35.
Yer İmleri