Bugün 8 gün oldu paylardan eser yok,işbankasına gittim,müş hizmetleri borsaya bakmıyormuş,merkezi arıyorum oraya bir robot koymuşlar devamlı nakarat dinle,mesaj yazıyorum kapalı ulaşmıyor
![]()
Bugün 8 gün oldu paylardan eser yok,işbankasına gittim,müş hizmetleri borsaya bakmıyormuş,merkezi arıyorum oraya bir robot koymuşlar devamlı nakarat dinle,mesaj yazıyorum kapalı ulaşmıyor
![]()
Bankaya zar zor mail çekmiştim cevap gelmiş,yukarıda belirttiğim durumun aynisi
Öncelikle, Bankamıza ve Bankamız ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Baştaş Başkent Çimento Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (BASCM-150000) 16.11.2022 – 30.11.2022 tarihleri arasında % 52,93385 oranında bedelli sermaye artırımı yapmış olup, bedelli haklarını 1 TL'den kullandırmıştır. Bedelli sermaye artırımı sonucu şirket, makbuz (geçici kaydi pay) vermiştir. Makbuzların paya dönüşüm tarihine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) internet sitesinde (www.kap.org.tr) Baştaş Başkent Çimento Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından açıklama yapılacaktır. Makbuzlar paya dönüşene kadar BİST’ de işlem görmemektedir.
Konu ile ilgili detaylı taleplerinizi Şirkete iletebilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
Saygılarımızla,
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
SERMAYE PİYASALARI BÖLÜMÜ
Müşteri İlişkileri Grubu
Şirketimiz tarafından 06.12.2022 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında sermaye artırımı işlemlerinin tamamlandığı ve tescil için gerekli süreçlerin takip edileceği kamuya açıklanmıştır.
Bu kapsamda, Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayların alınması akabinde Şirketimizin 05.09.2022 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında onaylanan Şirketimizin 431.559.120 TL olan sermayesinin 228.440.880 TL nakden sermaye artırımı yapılarak 660.000.000 TL'ye çıkarılmasına yönelik esas sözleşme tadil metninin ticaret siciline tescili ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilanı amacıyla bugün (07.12.2022) ticaret siciline başvuruda bulunulmuştur. Sermaye artırımı işleminin tamamlanmasına yönelik gerekli bildirimler Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılacaktır.
Hisse payları hala yansımadı ana paya,kimisi yansımış diyor,kimi 12 aralık diyor,yukarıda başvuru yapılmış diyor SPK'ya,SPK malum ne zaman cevap verir belirsiz,4.70 göstermişti bugün 5.20 tavan çakti,ama bize şu an paylar yansımadığı için sıfır gözüküyor,zaten E hissesini okutmuştum 5 üzeri...KLNMA bedellisine katıldım,3 gün içinde paylar hesabıma geçti,bekleyip görelim bakalım.
En sonunda bugün öğlen sonrası paylar hesabıma geçmiş,bir kısımını 5 üstünden okuttum,diğerleri beklesin bakalım,maliyet 3.50,fena kar sayılmaz...ama çok bekletti,tam 12 gün sürdü payların hesaba geçmesi,bu başıma ilk geliyor 30 senelik borsacılık hayatımda![]()
7.50,diğer çimentoları takip ediyor deprem dolayısıylan,bir ara 5 üstü sattıklarımı 4 altına indiğinde tekrar almıştım,5 üstüne tekrar attıktan sonra ufaktan satmaya başladım her kademe yükselmesinden,keşke diğer hisselerimde bunun gibi olsaydıda borsadan hep çıksaydım![]()
7 üstüne attıktan sonra 4 cıvarına demirledi,5 bile yapamıyor![]()
1 sene içinde 2 bedelli yapmış,karı iyi,gereklimiydi yok,%22-228,demekki vurgun vurmak için bedelliye gitmiş,halka açıklık oranı 7,38,sen poipten çıkma,orası layık sana,tahsisli ancak çıkarır onu oradan,bu iktidar defolup giderse poip anca kalkar,bu pazar moktan pazar.
Yıgınak yapmaya devam,konya çimentodan farkın ne, 3010 o fark makası![]()
Yer İmleri