THY nin buralarda oyalanmasý bence hiç hayra alamet deðil borsa artýda ve bilanço öncesi artmamasý
sanki bilanço iyi deðil,çakýyorlarý akla getiriyor,aman dikkat,tabiki benim fikirlerin asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
THY nin buralarda oyalanmasý bence hiç hayra alamet deðil borsa artýda ve bilanço öncesi artmamasý
sanki bilanço iyi deðil,çakýyorlarý akla getiriyor,aman dikkat,tabiki benim fikirlerin asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Admin benim burdaki hisse net deki hesabý kapatabilirmisin.
Nedense hesabýmý kapatmak için seçenek sunmamýþsýn.
Beyaz Saray: Hiçbir senaryoda Biden Ukrayna'ya asker göndermeyecek
Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD'nin Rusya'nýn adýmlarýna sert ekonomik yaptýrýmlarla yanýt vereceklerini ancak Baþkan Joe Biden'ýn hiçbir senaryoda Rusya ile savaþmalarý için Ukrayna'ya Amerikan askerlerini göndermeyeceðini açýkladý.
Uçuþlarda olasý sorunu ve Turizm sezonu riskini fiyatlamasý normal. Benim takýldýðým 30 seviyesi üzerinde çok deneme yapmasýna raðmen kalamamasý ve oradan yabancý satýþlarýnýn da gelmesi. Ukrayna meselesi sakinleþtiði zamam 40 lý rakamlara doðru hareket olacaðýný düþünüyorum. Elimde þu an yok ama 30 üstü kapanýþ görürsem alýp, %3 alta stop koyar taþýrým.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Orta ve uzun vade için kademeli alýma baþlama zamaný olduðunu düþünüyorum. Þahsi fikrimdir sadece beni baðlar. Kredili kaldýraçlý iþlemlerden kesinlikle uzak durulmalý.
Yer Ýmleri