Hocam yarinin ne olacağını kimse bilemez şuanda. Sanirim bunu tek olarak Viladimir Putin biliyordur. Tamamen savaşın seyrine bakıyor ortam. Belki yarın sonuçlanır büyük oranda. Ortam yumuşamadıkça piyasalar toparlanmaya başlar zaten. Ama hissesini satanlar büyük bir savaş çıkacakmış gibi hareket ediyorlar tahminimce. Ama büyük ve şiddetli çekişmeli bir savaş ortami yok.
Konu tamamen savaş ortamının yumuşaması olayına odaklanmış durumda. Bildiğim kadarıyla savaşın sonuçlarından Avrupa tarafı da çok fazla etkilenecek(zamana bağlı olarak)
dağılım #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02241435181199
Avrupa birliğinin kınama merkezinden başka bir gücü olmadığı teyit edildi,ABD olmasa ab yok hükmünde,tramp çok haklıydı ab ye sizi ben koruyorum diye para isterdi
BIST ve thy savaş başladı haberiyle nasıl kimseye satış fırsatı vermediyse,ateşkes veya diyalog kararı verildiğinde de alış fırsatı vermeyeceğini şahsi olarak tahmin ediyorum.
Y.t.degildir.
Verir verir hele bir diyalog ortamı oluşsun.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu da gelir bu da geçer bakalım hayırlısı..Allah devletimize zeval vermesin.
Rusya yaptirimlar cok sert dolayisiyla harcamarida sert dusecektir az turist gelecek az harcayacak az mal alacak. Turkiye zor bir donem e giriyor...
Yer İmleri