[QUOTE=doctrine;5970743]Tarihin en büyük karýn oluþacaðý yaza girerken þort takýlmak yürek dalak yemekle deðil olsa olsa aklý nakýslýðýn manifastayonudur...
Aynen katýlýyorum sayýn doctrine..6 aylýk kar tahmininiz nedir..? Bir öngörünüz varmý ?
[QUOTE=doctrine;5970743]Tarihin en büyük karýn oluþacaðý yaza girerken þort takýlmak yürek dalak yemekle deðil olsa olsa aklý nakýslýðýn manifastayonudur...
Aynen katýlýyorum sayýn doctrine..6 aylýk kar tahmininiz nedir..? Bir öngörünüz varmý ?
Thy dolar bazli bilanco duzenler dolayisiyla kur farki net karda tl bazli onemli etken...
Ilk ceyrek dolar ort 1391 ile 42 milyar tl hasilat yapmisti ki olu sezon....
2.ceyrek dolar ort 16 ustu olur dolayisiyla hasilati tl bazli etkiler...
Ilk ceyrek brut kar 7 milyar, Net kar ise 2,2 mil idi
Gerek kur artisi etkisi gerekse de sezonluk hava trafik verilerinin yaz oncesi gorece daha iyi olmasi acisindan 2.ceyrek hasilatin 100-120 milyar bandinda olacagi, Net kar marji ilk ceyrekteki gibi korunursa ki bu %5,2 idi
Net kar tahminim 8 milyar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu yýl 75 rakamýný göreceðimden eminim
100 rakamýný 2023 te
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Citi son gunlerde elindeki hisselerin 60 milyon civarinda azaltmýþtý. Bu kendi piyasalarindaki çalkantý etkisiyle satýþ yonunde kullandýlar muhtemelen. Amerikan piyasalarý bugün sakinleþti. Citi bugün yön deðiþtirmiþ olabilir gibime geldi biraz bana. Eðer alýþ tarafýna gectiyse yeni yükseliþ kanalý yakýndýr gibime geliyor bana.
Ayrica FED in 1973 teki krizde yüksek faiz artýþý yapmasi nedeniyle stagflasyonu tetiklediði ve krize tuz biber olduðu þeklinde bir yazi okumuþtum. Yani daha fazla artýþý kimse beklemiyordu. Eger ki yuksek faiz artýþý yapsaydi bugun akþam, Fed ikinci kez ayni hatayi tekrarlamýþ olacakti bence. Ama 75 baz puan ustune cikmadilar. Beklendigi gibi 50-75 baz puandan biri olarak bekleniyordu. Bunu da piyasalar bekliyordu ve fiyatlamiþ oldu. Þimdilik piyasalar biraz daha rahatladi gibi. Yarin piyasalara biraz canlilik gelebilir diye düþünüyorum.
Birde þu Rusya-Ukrayna savaþi biterse çok iyi olacak ama buda belirsiz gibi,,,
Ama þuan en iyi hareket turizm ve havacýlýk sektöründe bence. Bilanco yaklaþtýkça etkisini daha çok hissedicez inþallah
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
VÝOP, FED açýklamasýnýn ardýndan eksi 0.33 den artý 0.29 a çýktý.. yarýn için olumlu bir piyasa olabilir.. Petrol de aþaðý geliyor..Tüm rüzgarlar THY den yana..umarýz yarýn yeni bir rallinin baþlangýcý olsun
DJ Airlines (DJUSAR) +2,43%
Son düzenleme : agha; 15-06-2022 saat: 22:45.
Who, baby, Who Will Save The World?
akýllanmayan capitale büyük tokat bugün...
baþka bir þey yazmaya gerek yok...
Yer Ýmleri