THYAO
2022 yýlý ikinci çeyreðinde 9.155.000.000 TL net kar elde etti, 2022/6 aylýkta toplam net karý 11.375.000.000 TL seviyesinde gerçekleþti.
2021 yýlý ikinci çeyreðinde 497.000.000 TL konsolide net zarar açýklamýþ, 2021/6 aylýkta toplam 59.000.000 TL zararla kapatmýþtý.
Migros da beklentilerin baya ustunde bilanco gonderdi ona basmadilar tavana kitledi . Isctrde bilanco sonrasi bastilar ama isctr bilanco oncesi %50 yukselmisti zaten . Yarin thy migrosun yaptigi hareketi yaparsa guzel olur . %5 gibi gapli acilis sonrasi tavana kitler ins . Bu arada 51-57 arasi short acmistim bugun stop olup longa dondum .
THY nin daha önceki çok iyi bilanço açýkladýðý günün sonrasýndaki ilk açýlýþta hýzlý yukarý açýlýþ sonrasý eksi deðerlerde kapatmýþlýðý da vardýr. Bu yuzden günün sonunda kapanýþýn nerede (aþaðýda mý ? yukarýda mý ? ) olacaðýna sanýrým büyük oyuncular karar verecektir.
Göstergeler kýzarmasaydý, kesin büyük bir yükseliþ yapardý derdim. Yarýn çok oynaklýk bekliyorum, senaryom: Yarýn boþluklu yukarý yönde açýlýþ ve geri basabilirler ya da tam tersi![]()
Who, baby, Who Will Save The World?
Onunuzde TAV var. 50'de geldi bilanco, altina inmedi 60'da. Temmuzumuz daha iyi gecti, 3. ceyrek cok daha iyi olacak dedi CEOsu.
Böyle giderse yýl sonunda lot baþý 16 lira kar demektir...Bu da fiyat kazanç oranýný 8'den 4'e düþürür...Gayet güzel...
Yer Ýmleri