Artan

29,92 10 16:34
50,40 10 16:35
202,50 9.99 16:35
46,94 9.98 16:36
364,00 9.97 16:34
Artan Hisseler

Azalan

6,66 -10 16:36
100,20 -9.97 13:55
3,31 -9.81 13:55
421,25 -8.37 16:36
15,25 -7.74 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

22.879.182.069,75 16:36
12.125.555.801,75 16:36
11.873.632.280,32 16:36
11.179.601.737,75 16:36
9.668.835.997,36 16:36
Tüm Hisseler
Sayfa 553/787 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon
Arama sonucu : 6347 madde; 4,417 - 4,424 arası.

Konu: THYAO (Türk Hava Yolları) Forumu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Borsa zor yer
    Thy bu ceyrek gelen bilancoyu
    Bir daha kolay kolay getirebilir mi
    Eger getirir diyoraaniz bekleyin
    Getirmez diyorsaniz baska asklara yelken acin

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ysn94 Yazıyı Oku
    Bu bilançoya rağmen tepki vermemesini nasıl açıklıyorsunuz ?
    Citi ve Bofa tahtayi iyi sarsmaya çalıştı bugün ama hisse iyi dayandı.
    Açığa satış rakamı 2,1 milyon civarinda ve Citi elindeki lot sayısı da 2,3 milyon azalmış görünüyor

Yani yaklaşık yabancı 4,4 milyon civarinda satış yapmış gibi görünüyor. Bugün ki büyük islemhacmi bundan kaynaklanıyor. Yabanci küçük yatırımcıyi bezdirmek için elinden gelen şeyi yapmış bugün. Heleki 2,1 milyon açığa satış genelde küçük yatırımcıyi yaniltip hisseyi düşürerek ertesi gün yada birkaç gün içinde alttan daha ucuza toplamak için yapilan harekettir. Bugün bunu yapmak istediler ama başarılı olamadılar. Hisse düşmedi. Ben sağlam şekilde durucam mesaji verdi adeta. Eksi kapatmadı. Eger bugün ki 4,4 milyon satış olmasaydı belki %7 yukarda kapatacaktı hisse. Hisse bana göre yerinde taş gibi ağır şekilde durdu ve fazla geri adım atmadi bugün. Bu baskiya rağmen yerinde saydı gibi. Amerika piyasalari dünkü FED faiz şokunu atlatmış gibi görünüyor sanki. Buda iyi bir gelişme bence piyasalar için. Yani yarın daha guzel güneşli bir hava olacak THY için. Açığa satış yapanlar geri almak isteyebilir. Ayrica Citi daha fazla satış yapma ihtimali bana göre düşük bir ihtimal. Ya bekleyecektir yada geri alıma geçebilir. Bakalim ben yarin için baya baya olumlu bakıyorum tabloya. Yeşiller içinde bir gün geçireceğimizi düşünüyorum şahsen.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

3.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Citi ve Bofa tahtayi iyi sarsmaya çalıştı bugün ama hisse iyi dayandı.
    Açığa satış rakamı 2,1 milyon civarinda ve Citi elindeki lot sayısı da 2,3 milyon azalmış görünüyor

Yani yaklaşık yabancı 4,4 milyon civarinda satış yapmış gibi görünüyor. Bugün ki büyük islemhacmi bundan kaynaklanıyor. Yabanci küçük yatırımcıyi bezdirmek için elinden gelen şeyi yapmış bugün. Heleki 2,1 milyon açığa satış genelde küçük yatırımcıyi yaniltip hisseyi düşürerek ertesi gün yada birkaç gün içinde alttan daha ucuza toplamak için yapilan harekettir. Bugün bunu yapmak istediler ama başarılı olamadılar. Hisse düşmedi. Ben sağlam şekilde durucam mesaji verdi adeta. Eksi kapatmadı. Eger bugün ki 4,4 milyon satış olmasaydı belki %7 yukarda kapatacaktı hisse. Hisse bana göre yerinde taş gibi ağır şekilde durdu ve fazla geri adım atmadi bugün. Bu baskiya rağmen yerinde saydı gibi. Amerika piyasalari dünkü FED faiz şokunu atlatmış gibi görünüyor sanki. Buda iyi bir gelişme bence piyasalar için. Yani yarın daha guzel güneşli bir hava olacak THY için. Açığa satış yapanlar geri almak isteyebilir. Ayrica Citi daha fazla satış yapma ihtimali bana göre düşük bir ihtimal. Ya bekleyecektir yada geri alıma geçebilir. Bakalim ben yarin için baya baya olumlu bakıyorum tabloya. Yeşiller içinde bir gün geçireceğimizi düşünüyorum şahsen.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    Emeğinize sağlık. Bir önceki bilanço sonrası da hisse yükselmedi.

Ama sonrasında tavanları da gördük.

Bunu nasıl beceriyorlar helal olsun.

THY 2019 yolcu sayılarını da geçmiş olsa

çok daha iyi bilanço açıklayabilirmiş.

Bazıları sanki hisse bu satış ve karlılığı yapmamış gibi davranıyor.

2020 pandemide hisse 8-10 TL imiş. Evet çok düştü.

Çünkü havacılık sektörü birçok firmanın batma durumu oluştu.

Pandemi olmasa 2020 yılı hissenin bilançolarının çok güzel gelme ihtimali vardı.

Ben 2020 yazıında 35-40 TL gelebilir diye alım yapmıştım. Yani 6-7 Dolar.

Bu bilançonun hakkının da 150-200 TL civarı olduğunu düşünüyorum.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Selamlar hocam,
    Şirket 27 milyar kar, 45 milyar ozsermaye artışı ile beklentimiz karşıladı, ancak kan emiciler yüzünden hala baskilaniyor, neyse bank of ta 4 milyon lot kaldi, önceki dip seviyesine göre, yakında alışana geçebilir, ne yaptıkları çokta belli olmuyor, carpanlar ile borsanın bence açık ara en yatırım yapılabilir hissesi hala, ozsermaye artışı 140milyartl oldu, bankalar gibi bilanço açıklasa kar rakamı olarak bunu görürdük, ama bilanço dolar üzerinden hesaplandı için otomatikman enflasyon muhasebesi uygulanıyor. Birde millet balon hisselerin peşini bırakıp, bu işi öğrense tam olacak
    Aynen katılıyorum usta düşüncenize. Hele ki defter değeri nin 20 kat yada 15 kat üstüne çıkmış hisseler var borsada ve hala da yükseltiyorlar hisseyi. Mantık bitmiş millet fanatige bağlamış sanki. Akil alacak gibi değil.

5. Askında bofa robotu 2 m lota yakın alım yapmıştı . Sağ bacak hisse yükselmesin diye öyle yırtındı ki bofa ağır satış karşısında terste kalıp sağa geçmek zorunda kaldı,
    Bugün tutamazlar artık.
    İlla ki gerekli primini yapacaktır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Sosyal medya kanallarıyla Türk Halkına hisse pazarlanıyor maalesef..40-50 bin takipçisi olan sosyal medya fenomenleri gece gündüz bloglarında roket hisseler ,yeni Sasa olacak hisseler filan gibi başlıklarla youtıbe instagram vb gibi sosyal medya platformlarında hisse pazarlıyorlar..Son zamanlarda halka açılan enerji şirketleri mühendislik proje şirketleri neredeyse Enka nın Tekfen nin piyasa fiatlarını geçti..mevduat faizlerinin ve kur artışlarının beklentileri karşılamadığı yatırım dünyasında Türk halkı borsaya yönelmiş durumda..Bunu fırsat bilen sözde yatırım uzmanları sosyal medya platformlarını işgal etmiş durumda.. Bu toz duman arasında THY na ilgi maalesef sadece işi iyi bilen profosyenellere kalıyor..Bilanço dönemleri genelde düşüşlerin olduğu durgun bir dönemdir.. 3.çeyrek Bilançoların bitmesiyle yıl sonu bilanço heyecanı başlayacaktır. O zamn THY de yeni hedefler tekrar egale edilecektir

7. Borsadan şahsen çıkmayı düşünüyorum. Mantik matematik işlemiyor. Vatandaşa 30-40 f/k lı ama karı düşük şirket aldırmaya çalışıyorlar.
    Adım gibi eminim ki, ben alsam o şirketi 15 taban çekecekler.
    Mantığın islemediği yerde durmanın bir anlami yok.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    konudan anlayan bir arkadaşım cevaplarsa sevinirim. bu yılı böyle ultra bir karlılık ile tamamlarsa artık temettü verebilir diyebilir miyiz?
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Sayfa 553/787 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563603653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •