Türk Hava Yollarý, ''Capital500'' araþtýrmasýnda beþ farklý ödüle birden layýk görüldü
Kuruluþtan yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Türkiye'nin en deðerli markasý Türk Hava Yollarý, Türkiye'nin önde gelen ekonomi dergilerinden Capital tarafýndan gerçekleþtirilen ve en büyük 500 özel þirketin sýralandýðý ''Capital500'' araþtýrmasýnda beþ farklý ödüle birden layýk görüldü. Ödül, Türk Hava Yollarý ailesi adýna Türk Hava Yollarý Genel Müdürü Bilal Ekþi'ye takdim edildi.
26 Mayýs günü Ýstanbul'da düzenlenen ödül törenine Türk Hava Yollarý yöneticileri, Türkiye'nin önde gelen þirket yetkilileri ve medya mensuplarý katýlým saðladý. Bayrak taþýyýcý, ''Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Þirketi'' araþtýrmasýnda yüksek performansýyla ''Türkiye'nin En Çok Ýhracat Yapan 1'inci Þirketi'', ''Türkiye'nin En Çok Kar Eden 1'inci Þirketi'', 'Türkiye'nin Ulaþtýrma Sektöründe Ciroda 1'inci Þirketi'', '' Ciro'ya göre Türkiye'nin En Büyük 2'nci Þirketi ve ''Türkiye'nin En Çok Ýstihdam Yaratan 2'nci Þirketi' ödüllerini aldý.
Ödül töreni öncesi gerçekleþtirilen "Liderlerin Gelecek Senaryolarý" adlý panelde konuþan Türk Hava Yollarý Genel Müdürü Bilal Ekþi; "Türk Hava Yollarý olarak 2003 yýlýndan bu yana sürdürdüðümüz yükseliþle butikten zirveye geldik. Bugün 6 kýtaya ve 130'dan fazla ülkeye uçuyoruz. Ülkemizin en deðerli markasýyýz. Misafirlerimize sunduðumuz seyahat deneyimini her gün geliþtiriyoruz. 2033 yýlý stratejik hedeflerimiz doðrultusunda çalýþýyoruz, liderliðimizi korumayý sürdüreceðiz. Baþarýlarýmýzda, rekorlarýmýzda ve kazandýðýmýz ödüllerde çalýþma arkadaþlarýmýzýn büyük özverisi var, ailemize teþekkür ediyorum. Milletimizin adýný ve bayraðýný gökyüzünde taþýmaktan gurur duyuyoruz." dedi.
Benzersiz hizmet kalitesi ve misafir deneyimini sürekli olarak yükseltme ilkesiyle kýtalarý birbirine baðlayan Türk Hava Yollarý, aldýðý tüm bu ödüllerle baþarýsýný tescilliyor.
Bir ödül de ben vereyim."1.5 yýldýr en iyi patinaj yapma,yerinde sayma"þirketi.
Son düzenleme : olimpik forum; 27-05-2025 saat: 09:45.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri