Ayný kiþi falan deðilim.Kimliðim açýk.Facebook:Erkan Katircioglu
Yaptýðým yanlýþ biþey yok.Sadece düþüncelerimi paylaþýyorum.14den sabýr yükseliþ için dediðim gibi þimdide piyasa borçlarý görünce kaðýt açýða satýþa müsaitolacaktýr diyorum.Hepsi bu-kader ali murat.
Ayrýca bende Thy yok-ben Teknosa'dayým.Düþer çýkar yanýlabilirimde ancak kurmaya gerek yok.
Bir kaç gün içerisinde Ekim ayý hava yolu trafik verileri de açýklanýr.4.çeyrek bilançonun 3'de 1 'i de geçilmiþ olacak böylelikle...
Pandemi kýstlamalarýndan bariz þekilde 3 çeyrek etkilendi buna raðmen bu bilanço geldi ,þayet 4. yani son çeyrekte herhangi ilave pandemi kýsýtlamasý olmazsa ,3.çeyrek yolcu sayýsýna ve kargoya yakýn bir 4. çeyrek göstergeleri ile karþýlaþabiliriz, çok rahat 12 aylýk bilanço da karý 10 milyarý geçilebilir.
Bu tarihte hemen hiç olmamýþ. THY en iyi çeyreði hep 3. çeyrek olur. Diðer çeyrekler bunun çok altýnda kalýr. Hatta zarar yazdýðý olur. Beklenti de o þekilde bu arada zaten. Her çeyrek böyle kar yazacak olsa fiyatý 17 deðil 60 olmasý gerekirdi ona da ucuz derdik. Beklentiyi yükseltmeyelim diye yazýyorum bu arada.
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Bunun tarihte hiç olmamasý normal çünkü 3.çeyrek pandemiden dolayý kýsýtlamalardan etkilendi ,belirtiyorum zaten yukarýda þayet tekrar bir kýsýtlama ortamý olmazsa 3.çeyreðe yakýn veriler yakalanabilir tarihte ilk defa!4.çeyreðin ilk ayý ekim verileri bir kaç gün içinde gelir ,beklentim bu þekilde ,daha negatif beklentisi olan da kendi görüþünü belirtir.Bu þekil derinlikli hisselerde benim ,senin ,onun farklý beklentilerine göre tahta þekil almayacak nasýl olsa...
Yer Ýmleri