walmartta zaten halihazırda satış yaptığını biliyoruz demi?ama elite markasıyla orda yer alacağını öğrendik sadece ve üstüne bir de avrupaya açılacak diye düşünürsek ayrıca walmartın başka şubeleri için de görüşmelere başlanmıştır ifadesiyle yaptığınız hesaplamaların belkide 2024 senesi içinde bile mümkün olma ihtimali bulunmakta.Tabi bu koca pazara ürün tedarik etmek için belkide bu sene 12 milyon lotu kurumsala 100 tl lerden aktarıp 1.2 milyar tlcik bir yatırım finansmanı elde etmiş olur ne dersinizben şahsen attığı kapta 12 milyon lotu tamamen finansmana erişim ve yeni yatırım için kullanacağını anlıyorum ve uzunda kazanacağımı düşünmekteyim
![]()
Satış gelirinin gerektiğinde şirket için kullanılacak olması iyi. Şirkete faizsiz borç olarak verirlerse daha güzel olur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1195538
"Şirketimizin yurtiçi ve yurtdışı büyüme projeksiyonları çerçevesinde planlanan yatırım ve ikili anlaşmaların sağlıklı ilerlemesi uygun maliyet ve finansman kaynaklarına hızlı erişim ile mümkündür. Bu çerçevede şirket hammadde, kapasite arttırım yatırımlarının kısa sürede gerçekleşmesi için ortak satış yöntemi de finansal kaynaklara ulaşmada bir alternatif opsiyon olarak 2023 basında düşünülmüş olup, gerçekleşmesi halinde kaynağın gerektiğinde hızlı bir şekilde şirketin nakit akışının desteklenmesi için kullanılması düşünülmektedir."
Patron şirkete kaynak yaratmak için neden kendi hissesini satsın ?
Neden kendi parası ile yatırım yapsın?
Ben anlamadım doğrusu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yolu açan sasa patronu oldu, kontr patronu da devam ettirdi. Belki piyasadan alacağı kredinin faiz oranını beğenmiyordur, sebebi bu olabilir. Tabi burada satılan hisselerden gelen paranın ne kadarının şirket için kullanılacağı önemli, tamamını kullanacaklarını zannetmiyorum, öyle olursa şahane olur.
Bu şirkette güzel bir hikaye var gibi, bakalım nasibimize ne düşecek.
Teşekkür ederim yanıtınız için.
Kote ettirdikleri payları illa satacaklar diye bir şey yok tabi. Lakin eğer o gün gelir ve satarlarsa bunu tamamen fiyatın doyduğu ya da bedelli sermaye artırımı öncesi pay azaltma ya da yarar sağlamayı umdukları başka bir nedenle yapacaklarını düşünüyorum.
Belki de benim patronlara güvenim kalmadı)
Dilerim dediğiniz gibi olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İş yatırım anlık 1 milyon 170 bin lot alımla tahtayı yukarı sürdü, şu anda tavanız, tabi gün sonu ne olur bilinmez. Sabah toparladığını görünce farklı kademelerden alımlar yapıp pozisyonumu arttırdım. Yine sabah gelen açıklama bence çok olumlu oldu, umarım satış tahtada olmaz, özel emirle kurumsala verilir. Bakalım nasibimize ne çıkacak.
Yer İmleri