Har içinde biten gonca güle minnet eylemem
Arabî, Farisî bilmem dile minnet eylemem
Sýrat-ý Müstakim üzre gözetirim Rahim'i
Ýblisin talim ettiði yola minnet eylemem...
Bir acayip derde düþtüm herkes gider kârýna
Bugün buldum bugün yerim, Hakk kerimdir yarýna
Zerrece tamahým yoktur þu dünyanýn varýna
Rýzkýmý veren Hüda'dýr kula minnet eylemem...
Ey Nesimi can Nesimi ol gani mihman iken
Yarýn þefaatkârým Ahmed-i Muhtar iken
Cümlenin rýzkýný veren ol gani Settar iken
Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem...
KULA, PEREYE KULLUK ETMEYÝN DEMÝÞ KUL NESÝMÝ.....![]()
Bedelsiz bölünme bari yapýn be kardeþim ulan sene bitti bitane kap yok hayýr çok namusluysanýz yalandan kap mý atalým hisseyi yukarý sürmek için diyorsanýz ozman gerçekleri anlatýn da bilelim nedir bu yüzde 15 kar da gözüküyorum neye göre TL ye göre gidip inek boku alsam o bile daha çok prim yaptý nasýl bir kansýzlýktýr anlamýyorum ya
https://www.youtube.com/watch?v=IOKLnE70PSA
Ha bu var ya bendende deli....Buna 1000 lot Tekfen hediye etmek lazým...![]()
Hakkinizi savunmazsaniz daha cok tokatlarlar bizi , Instagram hesabi YouTube Twitter saldirin. Neden utaniyorsunuz, hirsiza hirsizsin demek bu kadar zor mu anlamiyorum . Sayin sahilli o da telegram Twitter Instagram aktif , ama magdurlar olarak sesimiz cikmio , daha aktif olmasi lazim bu sirkete yatirim yapmis ortaklarin . Ya kalabalik degiliz ya da kimsenin umrunda degil . Kardesim adam malini gasp etti , caldi sen ne olur diye korkuyorsun. Birak ne olacaksa olsun , gomun yorumlarinizla her platformda . Bunlar icin yapilacak en dogru sey itibarlarini zedelemek . O cevreye verdikleri saygin imaji zedelemek. Bak YouTube yorumlarini nasil kapattilar, sildiler videolari devam arkadaslar devam
Ahanda anarþit, devrimci LEO geldi. O DOGU PERÝNÇEK i tanýr galiba. Dün pkkkknýn reklamýný yapan, bebek katiliyle görüþen, 2000 e dogru dergisinde terör örgütünün reklamýný yapan adam bugün ehli müslüman, iyi adam olmuþ ve bazýlarýna kriter olmuþ.....
https://www.youtube.com/watch?v=x5K0mhMzqI0
Bindik bi alamete, gidiyoz kýyamete, Cafer getir peçete....
Harika müzik olmuþ, Kapýcý Caferde var....![]()
Yer Ýmleri