Benim de şöyle bir tespitim var; çok hızlı çıkış ve düşüş olan haftalarda üç gün sağlam hareket yapar (düşer veya çıkar) perşembe de aynı hareketi yaptıktan sonra öğleden sonrasın da dipten veya tavandan döner ve gün içi en üst ya da en dipten kapar (one day reversal)
Buradan hareketle yarın öğleden sonra 17,82 ve 1720 civarı endeksten dönüp en yüksekte kapatabilir mi yine, tabi bu olayı destekleyici haberler gelir genel olarak.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Tamamen senaryodur..
yahu sorma bayram üstadım bu hisseler bize kafayı yedirtti iyice.
vallahi benim takıntım tav tekfen thy şişe bunlar arasında çok fazla portföyde uğraşınca....
benim kafa tavın rakamlarında takılı kalmış rakamlar iyice birbirine girdi....
tencereyi tavayı birbirine karıştırmışım.![]()
Bu sirket icin hayalim tez zamanda ANG, foslayan ve Haci Muratin bizlere cektirdiklerini fazlasiyla yasamalari. Sonra da Hakan Goral ya da Kucuk uzanin basa gecmesi . Bu iblis kukla Pandirdan da bir cacik olmayacagi belli
Ortak
Kesinlikle çok zor zamanlar …
Ekonomi ters düz oldu …
Ama lider dediğin bu tip zamanlarda belli olur
Çıkar televizyona, aldıkları önlemleri anlatır ve güven verir
3-5 kuruşluk geri alım açıklar
Güya çok tecrübeli diye getirdikleri Pandorra ‘nın sesini duymak henüz nasip olmadı
Kış uykusu devam ediyor, ilk bahara uyanacak abisi …
Kaçırılan zaman ve fırsat çok büyük. İnsaat şirketinin yıkılıp yeni baştan kurulması gerekiyor. Aldıkları yeni işin bile ne kadar karlı olduğu sorgulanmalı
Yıl sonunda iyi kar açıklasalar bile, yapısal bir nane olmadığı sürece bu şirket sürünmeye mahkum.
Yer İmleri