Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
6,05 10% 1,05 Mr 5,60 / 6,05
15,29 10% 226,34 Mn 13,84 / 15,29
20,70 9.99% 45,18 Mn 19,20 / 20,70
16,41 9.99% 16,44 Mn 16,20 / 16,41
255,50 9.99% 38,93 Mn 225,00 / 255,50
41,28 -9.99% 138,00 Mn 41,28 / 43,72
107,50 -9.97% 3,57 Mn 107,50 / 111,30
52,80 -9.97% 6,72 Mr 52,80 / 58,60
2,26 -9.96% 478,11 Mn 2,26 / 2,53
330,50 -9.95% 75,31 Mn 330,50 / 336,50
235,00 4.54% 13,33 Mr 229,90 / 239,80
287,00 -0.69% 12,40 Mr 285,00 / 295,25
322,25 -5.22% 11,96 Mr 318,00 / 345,50
37,08 -6.17% 9,33 Mr 37,02 / 39,98
78,90 -4.65% 8,66 Mr 78,05 / 84,00
18,55 0.82% 1,01 Mr 18,34 / 19,12
175,50 -2.88% 4,94 Mr 174,30 / 183,00
653,00 -3.19% 3,85 Mr 652,50 / 688,00
97,95 -2.73% 551,49 Mn 97,95 / 101,40
109,10 -1.62% 263,97 Mn 108,70 / 113,60
31,32 -3.93% 136,17 Mn 31,32 / 33,04
9,87 0.3% 202,58 Mn 9,79 / 10,09
65,70 -1.5% 703,52 Mn 65,50 / 68,75
Sayfa 472/797 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon
Arama sonucu : 6446 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Beyler sikayetlerinizi yoneticilerin mail adreslerinize bombardiman olarak yazin , mail adresleri mesela Ercan.kumcu@tekfen.com .tr Rakatsizlik duydugunuz yoneticilere patronlara icinizden gecenleri yasadiginiz sikintiyi yazin , bu sirket icinde mutlaka durust insanlar da vardir durumdan rahatsiz , patronlarin belki de dunyadan haberi yok bazi yamyamlar sirketi ic ediyor ust duzey yonetici diye guvendikleri ettimleri . Yk baskanindan el altina kadar soyledigim sekillerde yazin , bakin 6 ay icinde bir aksiyon gormezsem sosyal medyada insanlari orgutleyip tekfen tower onune insanlari toplayip protesto eylemi yapacagim basini da cagiracagim , madem onlar utanmadi ben de utanmayacagim. Patronlara yazin !! Sert yazin , hakkinizi arayin , buradaki o Teknik cizgi cizen barbutculara inandiginiz kadar bu adamlarla ugrassaydiniz sirketin hissesi su anda burada olmazdi . Acik acik soyluyorum ben peslerini herhangi bir aksiyon gorene kadar birakmayacam. Patronun kizlarina ulastim maillerimi ilettim , yapin sikayetlerinizi. Sosyal medyanin gucune inanin , madem onlar adam gibi yonetmiyor sirketi biz yonetiriz !!
    Maxi Ortak hakli

Bu durumdan bütün holding YK üyeleri sorumludur

Yapılanlar Türk ticaret kanununa göre suçtur

Hepsinin kişisel sorumluluğu vardır

Küçük yatırımcıyı kasıtlı olarak zarara sokmaktan ceza davası açmak mümkün olmalı

Aramızda hukukçu ya da hukukçu tanıdığı olan yok mu?

Bildiğim kadarıyla ceza davası açmak için bir masraf gerekmiyor

Bağımsız YK üyeleri de bu kapsamda hesap vermeli

Kutusundan çıkmayan Pandorra ‘ da hesap vermeli

Göz göre göre haksızlık ve basiretsizliktir bu yapılan ve Türk ticaret kanuna göre suçtur

Devredilemez görev ve yetkiler

MADDE 375- (1) Yönetim kurulunun devredilemez ve vazgeçilemez görev ve yetkileri şunlardır:

a) Şirketin üst düzeyde yönetimi ve bunlarla ilgili talimatların verilmesi.

b) Şirket yönetim teşkilatının belirlenmesi.

c) Muhasebe, finans denetimi ve şirketin yönetiminin gerektirdiği ölçüde, finansal planlama için gerekli düzenin kurulması.

d) Müdürlerin ve aynı işleve sahip kişiler ile imza yetkisini haiz bulunanların atanmaları ve görevden alınmaları.

e) Yönetimle görevli kişilerin, özellikle kanunlara, esas sözleşmeye, iç yönergelere ve yönetim kurulunun yazılı talimatlarına uygun hareket edip etmediklerinin üst gözetimi.

f) Pay, yönetim kurulu karar ve genel kurul toplantı ve müzakere defterlerinin tutulması, yıllık faaliyet raporunun ve kurumsal yönetim açıklamasının düzenlenmesi ve genel kurula sunulması, genel kurul toplantılarının hazırlanması ve genel kurul kararlarının yürütülmesi.

g) Borca batıklık durumunun varlığında mahkemeye bildirimde bulunulması.

2.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Maxi Ortak hakli

Bu durumdan bütün holding YK üyeleri sorumludur

Yapılanlar Türk ticaret kanununa göre suçtur

Hepsinin kişisel sorumluluğu vardır

Küçük yatırımcıyı kasıtlı olarak zarara sokmaktan ceza davası açmak mümkün olmalı

Aramızda hukukçu ya da hukukçu tanıdığı olan yok mu?

Bildiğim kadarıyla ceza davası açmak için bir masraf gerekmiyor

Bağımsız YK üyeleri de bu kapsamda hesap vermeli

Kutusundan çıkmayan Pandorra ‘ da hesap vermeli

Göz göre göre haksızlık ve basiretsizliktir bu yapılan ve Türk ticaret kanuna göre suçtur

Devredilemez görev ve yetkiler

MADDE 375- (1) Yönetim kurulunun devredilemez ve vazgeçilemez görev ve yetkileri şunlardır:

a) Şirketin üst düzeyde yönetimi ve bunlarla ilgili talimatların verilmesi.

b) Şirket yönetim teşkilatının belirlenmesi.

c) Muhasebe, finans denetimi ve şirketin yönetiminin gerektirdiği ölçüde, finansal planlama için gerekli düzenin kurulması.

d) Müdürlerin ve aynı işleve sahip kişiler ile imza yetkisini haiz bulunanların atanmaları ve görevden alınmaları.

e) Yönetimle görevli kişilerin, özellikle kanunlara, esas sözleşmeye, iç yönergelere ve yönetim kurulunun yazılı talimatlarına uygun hareket edip etmediklerinin üst gözetimi.

f) Pay, yönetim kurulu karar ve genel kurul toplantı ve müzakere defterlerinin tutulması, yıllık faaliyet raporunun ve kurumsal yönetim açıklamasının düzenlenmesi ve genel kurula sunulması, genel kurul toplantılarının hazırlanması ve genel kurul kararlarının yürütülmesi.

g) Borca batıklık durumunun varlığında mahkemeye bildirimde bulunulması.
    Türk ticaret kanununa göre Holding süreçlerinden 375. Maddeye göre sorumlu olan yönetim kurulu üyeleri (şirket web sitesinden)

Zekeriya Yıldırım
    Murat Gigin
    Esin Mete
    Dr. M. Ercan Kumcu
    Cansevil Akçağlılar
    Sinan K. Uzan
    Cahit Oklap
    Neriman Ülsever
    Şevki Acuner
    Sedat Eratalar
    Mehmet Aydın müderrisoğlu

Geçen hafta Berker anne kızlarına hisse devretti.
    Bu devir işlemini muhtelif yönleriyle nasıl yorumluyorsunuz.....

Cevaplarınız ışık tutucu olacaktır...

Muhasebesel bir durum galiba , pek bir anlam yuklemeyin. Yeni girenlerin beklentisini bilmem ama bu sirkette 1 seneden fazla olanlar icin gerekli yolu soyledim , patronun kizlarina ve onurlu serefli yoneticilere ulasin mail atin isim nokta soyisim @tekfen.com , hakaret etmek istediklerinize de ayni sekilde temennilerinizi iletin . Acikcasi benim gubreyi yonetenlerle herhangi bi sikintim yok , daha iyi yonetilebilir mi elbet ama yok ihracat yasagi yok dalgali hammadde temini derken yine de hatri sayilir bir kar elde ediliyor. Benim sikintim Yk uyesi yamyamlar, gokyigit ve Gigin ve insaatci tayfa ve tarimi yonetenlerle. Hakkimi almadan gitmem bazi seylerin degismesi isteniyorsa tum sikayetlerinizi isyaninizi mail atin, elbet serefli haysiyetli yoneticiler de vardir koca sirket icinde herkes hirsiz ve beceriksiz olacak degil , gemi batarsa hepsi batacak

5. Bugün Geri Alım Yapan Şirketler��
    ��#ARCLK 969.500 adet
    ��#HDFGS 431.832 adet
    ��#BOBET 325.000 adet
    ��#SAHOL 200.000 adet
    ��#NATEN 170.000 adet
    ��#İNVEO 60.000 adet
    ��#GEDİK 50.000 adet
    ��#ORGE 40.000 adet
    ��#PRKME 35.000 adet
    Buyurun burdan yakın...

Sayin Balikci
    Aynen su sekilde patron kizlarina mektup attim
    Mahkeme falan sirket icin olagan isler 10 sene surecek hicbirimizin kaybedecek zamani yok , karsimizda avukat ordusu olur bu ulkede o sekilde cozemezsiniz. Ben itibar suikastini daha uygun goruyorum . Patronun kizlarina mektup gonderdim , ustune de dun sosyal medya goruntulerinin ekran goruntulerini aldim ve bu maili gonderdim . Mail adreslerini isteyen bana ozelden ulassin Twitter ya da buradan atayim, sirket maili degil butik bir dekorasyon firmalari var kizlarin onu buldum stalklayarak oraya attim. Patron kizlarina baskiyi arttirin derdinizi yazin , belli ki Onlarin dunyadan haberleri yok . Cc ye de koyun butun suca ortak olan yk uyelerini. Benim dozum sert , aksiyon gormezsem daha da sertlesirim ama bu isin pesini birakmam .

Sebnem/ Meltem Berker Hanim
    Duz yazdigima ek olarak sadece bugun sosyal medyada gelen tepkiler ektedir ,Sirketine yatirimcisina sahip cikmayan bu sirket bu sekilde devam ederse , sizler utanmiyorsunuz biz mi utanacaz . Tower onune milleti toplar sizi ibreti aleme rezil eder, itibarinizi bes paralik ederim . Sosyal medyanin gucunun iletisiminin kolayliginin farkinda degilsiniz galiba . Babalarinizin 60 yilda kurdugu buyuttugu sirketin itibarini sirket onune magdurlar diye insanlari yigar 1 gunde bitiririm. Basini da cagiririm . Cok sert kayaya carptiniz inadim inat , mahkemeden de korkmuyorum hicbirinizden de bir cekincem yok .

Acin bakin emsaliniz sirketler yatirimcilarina nasil davranmis , sirketlerini ve yatirimcilarini nasil korumus performans gostermis , Dolar bazinda acin tekfen grafigini insanlarin su enflasyon ortaminda nasil eridigini izleyin , bunlar size zevk veriyorsa zaten diyecegim bir sey yok beddualarimiz sizinle, Gercekten degistirmekse gayeniz toplayin Yk kurulunu acil bu pisligi temizleyecek adimi hemen ivedilikle yarin atin !!
    Bakin atmazsaniz , bu sekilde devam ederse Tekfen tower onune insanlari orgutleyip getirmezsem namertim, 60 yillik itibarinizi 1 saatte bitiririm

7.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci
    Aynen su sekilde patron kizlarina mektup attim
    Mahkeme falan sirket icin olagan isler 10 sene surecek hicbirimizin kaybedecek zamani yok , karsimizda avukat ordusu olur bu ulkede o sekilde cozemezsiniz. Ben itibar suikastini daha uygun goruyorum . Patronun kizlarina mektup gonderdim , ustune de dun sosyal medya goruntulerinin ekran goruntulerini aldim ve bu maili gonderdim . Mail adreslerini isteyen bana ozelden ulassin Twitter ya da buradan atayim, sirket maili degil butik bir dekorasyon firmalari var kizlarin onu buldum stalklayarak oraya attim. Patron kizlarina baskiyi arttirin derdinizi yazin , belli ki Onlarin dunyadan haberleri yok . Cc ye de koyun butun suca ortak olan yk uyelerini. Benim dozum sert , aksiyon gormezsem daha da sertlesirim ama bu isin pesini birakmam .

Sebnem/ Meltem Berker Hanim
    Duz yazdigima ek olarak sadece bugun sosyal medyada gelen tepkiler ektedir ,Sirketine yatirimcisina sahip cikmayan bu sirket bu sekilde devam ederse , sizler utanmiyorsunuz biz mi utanacaz . Tower onune milleti toplar sizi ibreti aleme rezil eder, itibarinizi bes paralik ederim . Sosyal medyanin gucunun iletisiminin kolayliginin farkinda degilsiniz galiba . Babalarinizin 60 yilda kurdugu buyuttugu sirketin itibarini sirket onune magdurlar diye insanlari yigar 1 gunde bitiririm. Basini da cagiririm . Cok sert kayaya carptiniz inadim inat , mahkemeden de korkmuyorum hicbirinizden de bir cekincem yok .

Acin bakin emsaliniz sirketler yatirimcilarina nasil davranmis , sirketlerini ve yatirimcilarini nasil korumus performans gostermis , Dolar bazinda acin tekfen grafigini insanlarin su enflasyon ortaminda nasil eridigini izleyin , bunlar size zevk veriyorsa zaten diyecegim bir sey yok beddualarimiz sizinle, Gercekten degistirmekse gayeniz toplayin Yk kurulunu acil bu pisligi temizleyecek adimi hemen ivedilikle yarin atin !!
    Bakin atmazsaniz , bu sekilde devam ederse Tekfen tower onune insanlari orgutleyip getirmezsem namertim, 60 yillik itibarinizi 1 saatte bitiririm
    Maxi Ortak

Tabii ki haklisin

Ancak, kisisel ceza davasi açılabildiği durumda,( ki TTK buna yönetim kurulu üyelerinin devredilemez sorumlulukları ayırımı ile buna izin veriyor)bahsi geçen bütün yönetim kurulu üyeleri mahkemede ifade vermek zorunda olacak

Neden ifade verecekler: yönetim kurulu üyesi olarak sorumluluklarını yerine getirmedikleri için

Bundan daha büyük bir itibar kayıbı olur mu?

Bağımsız yönetim kurulu üyeleri için çok daha ağır bir suçlama. Ben olsam böyle bir konuyla suçlanan bağımsız yönetim kurulu üyesi namzetlerini başka bir şirkette görev almasına kesinlikle izin vermem

Buralarda konuşulması bile yeteri kadar itibar kayıbı, ama anlayana ….

Ortak teoride Dogru yazdiklarin Ama turkiyede degil , benim adalete vs guvenim yok . Davasi 5 sene surer , karsimiza avukat ordusunu dikerler . Ben hayatimda avukata gitmis adam degilim bilmem etmem o isleri . Benim icin sirket onunde gidip bunlarin ne bok yedigini anlatmak yuzlerine vurmak en etkili cozumdur , basin falan da gelecek edecek . Ama bu isi yapacak kimse yok yatirim yapan , cunku cogu gunlukcu sen ben gibi 30 adam cikar onlari da getiremezsin , millet tokati yiyoe satiyor baska yere gidio orada barbut atiyor cogu . Fon yoneticileri bile siklmis halde gelio sesini cikartamior . Millet evine hirsiz gelse polise gider bi sey alsa curuk ciksa iade eder burada 3 senedir dudukleniyor sesi cikmiyor . Kimsenin yatirim yapmaktan haberi yok , rastgele biri ne derse onu yapiyor kaybedince de alio pilini pirtisini gidiyor , sert kayaya carptilar bu sefer ben bunlarla ugrasacagim. 5 dolar olana kadar sirket hisseleri devam

Sayfa 472/797 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •