Kara liste top 10
1- Agac Dede - Foslayan- Berker kizlari
2- Iblis Haci Murat 124
3- Ceyar
4- Sovmen Emrah
5 - Bunak Zeko
6 - Ercan Kumcu
7- Padisahim cok yasa Oklap
8 - Pandora
9- Vitol Abla
10- Kapici Cafer
Prens listem
1- Hakan Goral
2- Sinan Uzan
3- Mustafa Kopuz
Ortak
Senin kara listede yer alanların muhtemelen hepsinin ya kendi şirketi var, ya dışarıda bir sürü yönetim kurulu üyelikleri var, ya da danışmanlıkları var ( + kovuk abla)
Tekfen adamların umurunda değil
Düzeni kurmuşlar, tıkır tıkır para kazanıyorlar
Bu düzen bozulmadıkça bu kağıt düzelmez
Buraya baltası elinde, enerjisi yüksek adamlar lazım
Bence de durum bu, Ali dedenin akli melekeleri muhtemelen artık olay ufkunun dışındadır, geri kalan ana hissedarlar veya vekillerin de hem şirketi kuran ve büyüten olmamaları hem de hisselerin yönetmeye yetmemesi hasebiyle ne şirketin mevcut durumu ne de şirketin gelecekte ne olacağı konusunda fazla düşündüklerini sanmıyorum. En kabadayısı M.G. idi oda zaten herşeyin içine etti. Geri kalanlar da, muhtemelen arada mal varlığım ne oldu bana ölene kadar yeter mi tarzında bakıyordur konuya. Yani Hacıya tekrar beddua ediyorum yesin yesin ama çıkaramasın kıvransın dört kolluya bindirilene kadar diyorum.
Kukla cunku , bi faydasini goremedik yalamaliktan baska . O yuzden o da Kara listede en ust siralarda . Kimbilir icine girsek sirketin ne yamyamlar vardir . Personel mudurleri , finansta falan ama bildiklerimden liste bu . Zaten at sahibine gore kisner en tepede bunlar var
TKFEN
17,18 17,17 17,18 0,41 17,04 17,29 17,19 2.722.380 46.806.060,90 12:17
Hacim böyle giderse niyetleri kötü ibişlerin. Acilen hacim lazım bize....![]()
Yer İmleri