Capital dergisi agustos sayisinda pandir soylesisi var , kacirmayin. Boy boy pozlar, bol palavralar . Okuyun biraz ufkunuz acilsin
Capital dergisi agustos sayisinda pandir soylesisi var , kacirmayin. Boy boy pozlar, bol palavralar . Okuyun biraz ufkunuz acilsin
https://youtu.be/jwMzqZnnW88
Hani Toros satılacaktı ?
Hiç bir şey yazmamış
Aklıma nedense şu film geldi :
https://www.beyazperde.com/filmler/film-49077/
Adam oturduğu yerden sallıyor, yeterki birileri dinlesin
Bazilarina dogrulari yazinca hemen blokluyorlar, cahil gibi millet her soylenene inaniyor. 3 senedir bu sayfada da kimler geldi kimler gecti . Keske haksiz ciksaydik da baska yerlerde rizkimizi arasaydik. Ama bu haysiyetsiz onursuz hirsizlara istediklerini yapmayacam , vermeyecem her firsatta da geri alacagim . Itibarlarini her yerde bes paralik etmeyen adam degildir , bir dahaki genel kurulda suratlarina tukurmek icin dort gozle bekliyorum
Şişenin bilançoya bakın helal olsun adamlara bunlar bu bilançolarla bu fiyatlardaysa Tekfen ucuz laflarını acilen bırakmalıyız
Pandora yerine benim 1 yasindaki kedimi CEO koltuguna oturtsak bu sirket daha cok alir , en azindan geri gitmez . Yas mama kuru mama idare ayda 1000 tl yakar . Bizim ihtiyar heyeti ve ise yaramaz surusu ayda 10 milyona patliyor bir de ustune zarar ediyoruz oradan buradan . Hisse yukseldi biraz diye susacak degilim . 30 luk solo tuvalet kagidi fiyati olana kadar yedi sulalenize sovmeye devam edecegim iblis surusu . Bilanco iyi falan diye beklentiye girmeyin ne sis yansin ne kebap bilancosuna hazirlanin. Bu sirket beklentinin uzerinde kar acilladigini ben gormedim , omrum da yetmez heralde . Bilanco vs ile olmaz bizim is , milyar dolarlik buyuk isler veya Toros Kap lazim , mersin arazi satisi lazim , 3. Sektor haberi lazim.
Hektas 2. Kez tur bindirip bizi 2 ye katlamaya Dogru gidiyor . Kicikirik tarim ilaccisi firma 3 tane Tekfen alip ustune 150 milyon dolar da bahsis birakiyor . Dua edin rezil bir bilanco gelmesin , Thy ve TAV bizi 3 e katlamis olacak o durumda . Sasa Hektas falan hadi uc ornekler , Traktorcu tumosan bile bizle ayniydi 60 tl oldu . Aghol , Asuzu bunlar bizim emsalimiz onlar da katladikca katladi . Tek iyi oldugumuz sirket var o da Ulker , Onun disinda her sey son 3 senede Tekfeni getiri olarak 4-5 e katladi . Hala cikmis Pandir ve ekibi dergilerde sov yapiyor . Gidin bu sovu yabanci yatirimciya anlatin de hisseniz degerlensin ortaklarinizin yuzu gulsun , ama yapar misin tabiki hayir . Sizler onursuz haysiyetsiz insanlarsiniz
Tekfenin bilanço açıklayacağı gece çin tayvana girer mi acaba önceki bilanço gecesi ukrayna savaşı çıkmıştı malum
Yer İmleri