Valla ben Sayin Karaninin ongorusune guvenirim, 6 senelik sirket ortagi . Nerede ne dumen var havayi kokladiysa vardir bir seyler . Pandorayi o plazaya gomerler demedik mi basindan beri . Adam 60 yillik insaat firmasinda karli is alacaz diye ortaya cikiyor. Sanayici kafasiyla bakiyor su kadar ton celik satsam su kadar araba satsama alismis . Beyfendiye Gubre sektorunu begendiremedik, ona bile dalgali dedi. Zaten Senin bi sey yapmana gerek yok Hakan Goral a karisma yeter . Insaatcilar seni yer dedik Pandir , oradan mamalanan binlerce adam vardir oyle daha az is alacaz edecez laflarini edersen seni o plazaya gomecek dolu akbaba var o sirkette . Dunya kupasi sonrasi 1 milyar dolarlik katarda yol isi aliniyor on duyumu aldim , filipinlerde 3 milyar dolarlik dogusla ortak metroya verilen teklif var ,Tanap genisleme isi var , Israil gazi olursa olagansupheliyiz. Ukrayna vs isleri olmaz ona inanmiyorum . Sen gelmis burada karli is alacaz diyecegine sirket icindeki asalaklari temizle Pandora efendi, Ceyari kovmakla bitmez onun kimbilir kac tane yalakasi hala o sirketin icinde kuyunu kazmak icin bekliyor . Buradan tekfen patronlarina sesleniyorum gidin LIMAK genel muduru Feyiz Genci getirin 1 senede insaati saha kaldirir , askeriyeye doner santiyeler . Oyle insaattan anlamayan ceo lar ile olacak is degil bu isler Pandora

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri