Mersin Güney gazetesini aradým. Haber müdürüne dedim, gerekirse benim adýmý verin diyede ekledim. Yazýn kardeþim Tekfen patronlarý yatýrýmcýlarýný nasýl eziyor onuda yazýn.
Mersin Güney gazetesini aradým. Haber müdürüne dedim, gerekirse benim adýmý verin diyede ekledim. Yazýn kardeþim Tekfen patronlarý yatýrýmcýlarýný nasýl eziyor onuda yazýn.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/975362
Ýlgi açýklamalarýmýzda, baðlý ortaklýklarýmýzdan Toros Tarým Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin (Toros Tarým) hisselerinin tamamýna sahip olduðu CFS Petrokimya Sanayi A.Þ. tarafýndan Toros Tarým'ýn Mersin arazisi üzerinde yapýlmasý planlanan bir polipropilen üretim tesisi (Proje) için yapýlan hazýrlýk çalýþmalarý ve konuyla ilgili geliþmeler hakkýnda bilgi verilerek, son olarak 28 Mayýs 2021 tarihli açýklamamýzda ise, Mersin 2. Ýdare Mahkemesinin ÇED Olumlu kararýnýn iptali yönündeki kararlarýna karþý Danýþtay nezdinde temyiz baþvurusunda bulunulduðu ve ÇED raporunun iptal edilmesi sebebiyle bu aþamada Proje çalýþmalarýnýn durdurulmasýna karar verildiði belirtilmiþtir.
Danýþtay 6. Ýdare Mahkemesinin temyiz incelemesi neticesinde, temyiz istemimizin reddi ile ÇED Olumlu Kararýnýn iptaline dair ilk derece mahkemesince verilen kararýn onanmasýna ve karar düzeltme yolunun kapalý olduðunun duyurulmasýna karar verilmiþ olup, mahkemenin bu kararý çerçevesinde Proje çalýþmalarýna devam edilmemesine karar verilmiþtir.
BURAYIDA OKUYUN DEDÝM.TELEFONUMUDA VERDÝM. KÝMSENÝN BÝLMEDÝÐÝ KARARI TEKFEN NASIL SERVÝS EDÝYOR.
Utanma mý!!! o fakirlerin duygusu, adamlar milyonlar ile oynarken utanma duygusunu da satýn alýp çöpe atmýþlar görünen köy öyle diyor.![]()
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ortak Asiri modum dusuk , Alkim de uctu gitti bunu iblisi beklerken gozdem enka gidiyor , Algyo da eli kulaginda zaten o da gidecek . Biz de bunda bekle bekle dur . Piyasada bizden ucuz kagit kalmadi , yuzumuze bakan yok . Sabanci bile yuzde 50 yapti patronlarina sovulen. Pandora Senin ben yapacagin icraatin de danismanlik sirketinin de topunu skym
Sayin liberalin son twitin altina doseyin yorumu beyler , bunlari rezil rusva etmekten cekinmeyin
ulen bu kadar tutunup da aşağı salarsan vallahi sataram köyü ha!
Yer Ýmleri