Temel olarak ne bekliyorsun bu p.þtlardan, yeniden degerleme mi yapacaklar, stok deger artýþýndan 3 milyar kar mý açýklayacaklar, en azýndan teknik olarak 2 zirveyi geçtik deriz...
Temel olarak is bekliorum yeni, 3 senedir is alamayan insaat firmasi mi olur !! Azerbaycani da saymiyorum cunku baslamadi daha . Kazakistan 5 Milyon dolarlik isi de saymiyorum . Bu sirketin patronlari demek ki sirketten baska yollarla goturuo ki demio bu adam niye is alamiyor diye .Foslayan mesela demio mu ki ne bicim is , paylarimi erittiniz beceriksizliginiZ yuzunden diye . Nasil Sirket bu anlamadim
TKFEN direncler: 18,50 18,74 19,18
Bireysel emeklilikten merkez bankasý kararý öncesi gün gelen param vardý 2-3 gün içinde pul oldu çok fena zarara girdi, belki eski deðerine getirebilirim diye 2 gün önce THY almýþtým bugünde SAHOL en azýndan 1-2 yýl beklemeye razýyým. Dolar bazýnda kurtarabilirsem ne ala.
22.11.2021 tarihinde Ditaþ Doðan Yedek Parça Ýmalat ve Teknik A.Þ. (DITAS) paylarý ile ilgili olarak 27,72
fiyattan 150.000 adet satýþ iþlemi yönetmekte olduðumuz Marmara Capital Portföy Hisse Senedi Fonu
tarafýndan gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Ditaþ Doðan Yedek Parça Ýmalat ve Teknik A.Þ. (DITAS)
sermayesindeki paylarýmýz 22.11.2021 tarihi itibariyle %5 sýnýrýnýn altýna inmiþtir.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Adý Soyadý (*) : Haydar Acun
Unvaný : Portföy Yöneticisi
Adres : Baltalimaný Mah. Baltalimaný Hisar Cad. No:14/1 Sarýyer-ÝSTANBUL
Tekfen alýn biraz **....
sorun cfs mi nedir???? Eger damat bu yüzden suçlanýyorsa ve ayagý kaymýþsa o zaman socar þimdiye satýlmalýydý. Bence damat vs. sorun yok aralarýnda hepsi kendini geriye çekip ortak aday zekiyi yön. kuruluna atadýlar, ceo olarakda pandýrý getirdiler. Geçen yýl temettü alamadýlar, bu yýl ne olacak onun hesabýný vs. çoktan belirlemiþlerdir bunlar....
Yer Ýmleri