Ekteki özet konsolide finansal tablolar, 31 Aralýk 2020 tarihli baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide finansal
tablolar ve ekli notlarý ile birlikte okunmalýdýr. Ara dönem finansal sonuçlarý tek baþýna yýl sonu sonuçlarýnýn bir
göstergesi olmazlar.
MAXÝ bilançoda yazan bu þeyden ne anlýyorsun, þirket zaten yol açmýþ kendine yýllýk denetimli bilanço görülmeli....Sen, ben, hepimiz sapýna kadar haklýyýz ama herþeyin bir zamaný var....
---Kapýcý Cafer bana gönderdiði geçen yýlki Ventures degerlemeleri için þapa oturdu, ona kalsa venturese yatan tüm para 41 milyon dolar ve þu anki deger 80 milyon dolar. Tüm kar 39 milyon yani ama sadece 4 iþtirakdeki arz-satýþ karý kapýcýyý yalanlýyor. Ýlk yarýda elden çýkan þirketler haricinde mi 80 milyon dolar orasý muaalla, Quanergy deki pay için ALRAÝ ismini vermesi kapýcýnýn iþini dogru yapmadýgýný gösteriyor. Ayrýca bu bilgileri bana verip baþkasýna vermemeside suçtur. Demek ki þirket adamýna göre muamele yapýyor.
https://pbs.twimg.com/media/E_JuRMLX...jpg&name=small
---Socar polymer.....304.000 ton PP üretimi var. 1 milyar dolar
---CFS petrokimya...500.000 ton PP üretimi var, süper ötesi teþvikleri, vergi indirimleri var, inþaat grubunun iþsizlik sorunu nu 3 yýl çözecek proje. 1.4 milyar dolar
---BYPORT........350.000 ton PP üretimi var. Ceyhanda tayseb bitiþiðinde, arazi ve yatýrým-vergi teþvikleri mevcut, iskelesi olacak proje. 800 milyon dolar.
Hiçbir kvt gidip en pahalý olana 100 milyon dolar vermez. Biz sapýna kadar haklýyýz.
Yer Ýmleri