Originally Posted by legolas 2-3 gun gecikmelide olsa corbamizi aldik Akşama sendeyiz o zaman ben kellepaça çorbası içerim...
Originally Posted by cemal31 Akşama sendeyiz o zaman ben kellepaça çorbası içerim... solucan corbasi denedinmi?
Originally Posted by legolas solucan corbasi denedinmi? Yuhhh artık, cimrilik yapma ortak en azından balık çorbası olsun. Maxi sövmez olmuş, çorbayı içince kendine gelir oda....
Originally Posted by cemal31 Yuhhh artık, cimrilik yapma ortak en azından balık çorbası olsun. Maxi sövmez olmuş, çorbayı içince kendine gelir oda.... dunku gibi ogleden sonra tavana kitleyince keyfi gelir maxi ortagin
Originally Posted by legolas dunku gibi ogleden sonra tavana kitleyince keyfi gelir maxi ortagin Deme Ortak getti 1 lotum o zaman... Garantiden işlem nasıl oluyor diye denemelik 1 lot tavana satış yazdım, giderse bu gece uyuyamam artık....
Aga bu dediğinde çıkarsa bir arkadaşın dediği gibi Cemal Ağanın pabuçu dama gider Yaşasın yeni kral deriz artık Originally Posted by legolas dunku gibi ogleden sonra tavana kitleyince keyfi gelir maxi ortagin
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by aks16 Aga bu dediğinde çıkarsa bir arkadaşın dediği gibi Cemal Ağanın pabuçu dama gider Yaşasın yeni kral deriz artık Dama giden pabucu kim düşünür, yanarım yanarımda tavanda giden bir lotuma yanarım...
Forum Rules
Yer İmleri