Sahiden þehzade 17 sen bu olayý nereden haber aldýn, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kiþi vardýr sence....
Sahiden þehzade 17 sen bu olayý nereden haber aldýn, bu haberi bilip önceden pozisyon alan kaç kiþi vardýr sence....
Tekfen hissemden 25 den baþlayý 29 a kadar yüzde 25 gibi bi satým yaptým bunu da burda yazdým hatta sana yazdým hatýrlarsýn sattýðým ile gýda ve enerji hissesi aldýðýmý da yazdým dolarla ilgili düþüncemi de yazdým hatta aldýðým hisseleri yazarým da forum kurallarýna çok hakim deðilim
Ben bilgi falan almadým 2+2=4 müþ ortak 5 eder diyenlere girdi bu kadar basit matematik ortada sen 13 den 29 giden ürüne ooo 100 olcak dersen matematik aðlamaz mý gitmeye gider de 15 günde olmaz bu iþler neyse hiç bir bilimsel açýklamasý olmadan dolar 20 olacakmýþ diyenlere itibar edilen ülke de çok da þey yapmamak lazým sonuçta þemsiye açýlmaz artýk birilerinde
Dövizin 20 lira olmasý bir Allahýn kuluna yaramaz. Elinde döviz olup bundan kar eden adam diðer taraftan tükettiði tüm ürünlere dolarýn 20 lira olmasýndan dolayý gelecek zamlardan zarar eder. Sence döviz tutanlar bunu bilmiyormu???? Yada yüzlerce milyar dolar döviz mevduatý var, hala dövizini bozdurmayanlar ahmak mý, neyi bekliyorlar tl mevduata kur farký garantisi verilmiþ, dövizi tutmanýn hiçbir anlamý kalmamýþ nasýlsa....
Ülkedeki herkesi batýrmak için yemin etmiþ gibi çalýþýyorlar .
Ben þimdi 10 liradan dolar alacagým, dolar 20 lira olursa 10 lira kar edeceðim ama dolar 20 lira olunca benim tükettiðim benzine, yaga, mercimeðe, herþeye zam gelecek benim giderim artacak. KAR NEREDE KALIR O ZAMAN, BEN NE ANLADIM BU ÝÞTEN...![]()
Yer Ýmleri