Firma yetkilisi firma agziyla kacamak cevap vermek zorunda , calistigi yere hirsiz diyecek hali yok . Sirketin guven zedeleyici cok vukuaati var . Cemal Bey bizlerden daha hakim ancak benim cabucak aklima gelenler .
1- pandemi donemi santiyelerden imalathanelerden Biz calisiyoruz mesajlari verdiler bilancoda bi baktik 5 santiye durmus . Bilgi paylasilmadi
2 - iblis Murat pandemi oncesi youtube da anlatip anlatip dururdu pandemi donemi ortaliktan kayboldu yoneticiler , ne bir aciklama ne bir ortaklara guven verecek mesaj . Cikti bir tane tuzu kuru gazeteciyle surdurulebilirlik konustu
3- 2020-12 bilanco oncesi gun Cansen Basaran Symes yk dan istifa etti , neden oldugu aciklanmadi . Size soyleyim nedeni bilancoya imza atmak istemedi , cunku bizleri ortaklari duduklediler bilancoda !!
4- yakin zamanda ANG hisse aliyormus izlenimi yaratillip KAP gonderilip sonrasinda damadin sattigi haber verildi .
5 - Stad acildi haber yok , Meram da organomineral tesis acildi haber yok bi tane aciklama yok
6 - geri alim hic dusunulmedi tele konferansta soruldu yatirim icin saklaniyor para dendi , CFS icin once 100 Milyon Dolar socar polymer hissesi alindi sonra CED raporu bahanesiyle CFS iptal edildi . 500 Milyon dolara kendi sirketine geri alim yapmayan sirket , gitti borclu Socar polymer e 1 milyar deger uzerinden ortak oldu
7-Ventures degerleme karlari paylari adam gibi ortaklarla paylasilmadi, 5 tanesinden and exit oldu bazilarinda yuksek degerlemelere ulasildi ama ne oldugu belli olmayan bizlerden saklanan rakamlar oranlar var
8 - mesela sirketin gubre kismiyla ilgili bi rekabet kurulu haberi hemen hic zaman kaybetmeden yayinlanirken , sirket lehine olacak aciklamalar hicbi sekilde aciklanmadi. Bunu yatirimci iliskilerine soyleyince bu insaat firmasi is almasi lazim Kucuk seylere takilmayin dendi .
Nerden tutsaniz elinde kalan bir firma , daha cok madde var aklima hizlica bunlar geldi . Neden 550 Milyon Dolar degerleme ile piyasada bu sebeplerden iste . YK baskani ve Ceo 9 aydir gorevde 1 kere gormedim ulusal medyada hicbirini . YouTube videosu koydu 1-2 tane onu da sildirdi sirket sayfasindan. Bu haysiyetsiz patronlarin ve sirket yoneticilerinin Tek derdi kendi cepleri. Halka milleti soymak icin acmislar , yuzde 50 halka acik bir firmada bunu yapiyorsan yedi sulalene sovulmesinden de rahatsiz olmayacaksiniz. Belli ki yenisiniz firmada , ben de girerken 2 sene once ayni hevesle girdim o zaman da ucuzdu simdi daha ucuz ama bu haysiyetsiz yonetim ve patronlarla ederine ulasir mi gorecegiz. Maliyetime geldigi an Dolar bazinda ****** olur giderim , linkedinde butun rezilliklerini yaptiklarini yazar itibarlarini bes paralik ederim . Sektorun icindeyim cevrem de genis onlari Rezil etmek itibarlarini bitirmek en Buyuk amacim artik , bu sirketten parami kazansam da kaybetsem de

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri