Originally Posted by
savas2476
Ortak yatýrýmcý olarak birçok benzerliðimiz var.Hatta sen yazmadan ben sana söyleyim.Kasada dolar olsun,borcu olmasýn,en az 6-7 ay baskýlý olsun,deðerinin yarýsýnda iþlem görsün.Nekadar iyi firma olursa olsun isterse x2 yapacaðýný bildiðin halde zirvesindeki kaðýda yatýrým yapmazsýn.Aldýðýn hisse çýkdýðýnda iz sürenleri kýrdýðý halde düþeceðini bildiðin halde kaðýdýn deðeri x2 olduðunu bildiðin için stop olamýyorsun.Sonra piþmanlýk.Ortak Algyo aldýðýn gün anlamýþtým zaten.Senin gibi bir yatýrýmcýyla tekfen sonrasý istiþare yapmak isterim.Twiter hesabýn varsa ekleyim.Bizim hatamýz aslýnda þu baskýlý hisseye yatýrým yapýyoruz ve baský yemeye devam ediyor.Düþerkende kaðýt deðerinde olmadýðý için þirketle duygusal bað kurup stop olamýyoruz.Tekfende 28- 29 dan stop olup 21 den yerine koymamýz gerekirdi duygusal olmayýp disiplinle hareket edebilsek.Uzun lafýn kýsasý ben mevcut iþimi býrakýp daha profosyonel bir þekilde bu iþi yapmak istiyorum senin gibi tecrübeli bir yatýrýmcýyla fikir alýþveriþinde bulunmak isterim.
Yer Ýmleri