Kardeþ sen bi iki sene bu iyi niyetle gidersin sonrasý Allah kerim adamlar bildiðin hýrsýz bu kadar basit 5 li çete artýk 6 lý çete olmalý hatta onlar bundan ders alsýnlar Tekfen bu konuda hepsini cebinden çýkarýr þu hale bak adam resmen 1 milyarý iç etti lütfen kimse artýk þunlara acaba hakediþ mi alamadýlar malzeme mi aldýlar falan demesin bildiðin hýrsýzlýk var
Þirket ile ilgili ,buradaki yazýlanlarýve Bilançoyu okuyunca,anladým ki çamura batmýþým.. Dün Sabah ,Hisse 23.50 civarýnda iken maliyetine verip çýkmak geçti içimden.. Sonra vazgeçtim, satmadým.. Sonuç,: Hüsran..(-:
Þimdi bekle ki maliyetine gelsin..
Aaaah ulan kel kafam aahh.!!!
Suudi Arabistan ve rusyadan 141 milyon dolar zarar edilmiþ talep oluþturulmuþ nah alýrýz biriyle aramýz bozuk diðeriyle zaten dünyanýn arasý bozuk geçmiþ olsun su içelim üstüne
Açýkcasý kuþlu siteye bakýyorum yarým saattir. Hýrsýz diyen o kadar çok insan var ki.
Ýlginç bir durum. Normalde az çok dengeli olur þirketlerle ilgili pozitif/negatif yorumlar ama tekfende iki tane olumlu yorum varsa en az 50 olumsuz yorum var ve hepsi hýrsýz diyor.
Neyse. Kýsa sürdü birlikteliðimiz. Zararýn neresinden dönsem kârdýr.
Bugün 3. Gündü kardeþim sen tekniði dinlesene ne bilançosu zaten bilanço iyi olsa adamlar desteði aþaðý kýrar mý neyse 19 a kadar düþerse hiç þaþýrmam ama bu þirketi satmayacaðým trade edip hisse artýracaðým 2 sene daha bekleyeceðim isterse batsýn 4 dolardan tekfeni satacaðým günleri görürüz inþallah hayýrlý geceler
Aga ben taþeron firma olarak iþ yaptým o kadar hakediþ iþi nasýldýr biliyor musun istersen komple kar açýklarsýn istersen komple zarar bu ülkede parasý olan þirketler zarar göstermek için inþaat yapýp satýyorlar gerisini sen düþün sonuçta saklayamazlar ama güzel oynarlar 1 sene 2 sene istediði gibi rakamlarla oynayabilir çünkü devam ediyor iþler bilanço tarihinden 1 gün sonra hesabýna para geçer bizim haberimiz 3 ay sonra olur neyse en kötü gün geride kaldý sýrada daha kötü günler var![]()
Yer Ýmleri