Tabanda 2 milyon adet hisse satýþta
Tabanda 2 milyon adet hisse satýþta
Bir þeyler yapmalýyýz ama nasýl? Avukatlýk, adli bir mevzuya dönüþtü olay. Her þey ortada.
Ýnsider var açýk ve net. Yatýrýmcýyý kasýtlý kazaklýma var, net. Hedef fiyatlar vererek yatýrýmcýyý potaya çekme var, net. Bunlar son 3 yýldýr rutin halde. Bu durumdan þirket yönetimi sorumludur. Suçludur.
Hisse alýmý bile yapmayanlar bunu neden yapmadýklarý anlaþýlmýþtýr. Hissenin içini boþaltýp, satýp defolup giderler.
aksi gibi tüm hisseler düştü, bazılarında fırsatlar oluştu, alternatif çoğaldı, hisse geçişleri de olacaktır, beli zor doğrultur.
dedeler iyi geçirdi yatırımcıya
dün bilanço öncesi buradan da yazışmalar oldu, adam soluksuz satıyor, bariz insider. yuzde 80 azalttım ama o elimdeki yuzde 20 bile can yakacak seviyede. hepsini verelim de bakın o zaman görün nasıl geliyor ihale haberleri, dava sonuçları..
sanki firma , konkordato ilan etmiþ veya iflas etmiþ , bu kadar da olur mu ? Nasýl bir Býst30 kaðýdý , hiçbir þekilde layýk deðil bu endekse ,
Suç duyurusunda bulunmak lazým. Baþka çýkar yolu kalmadý. Bunlarýn ne yatacak yer derdi var, ne kiþisel itibar ne de þirket itibarý. Þirketi gözden çýkarmýþlar. Hisse alýmý yapmadýklarý gibi ellerindekini çýkma derdindeler. Çünkü bilanço oyunlarýyla zaten cukkalamaya devam ediyorlar.
Þimdi bu soyguna göz yuman, bu soygunlardan bihaber görev yapanlar acaba hangi zihniyettendir?
yazýklar olsun, yuh olsun.
Agalar peki biþey sorayým þimdi tüm bu zararý buraya yazdýk bu seneye yazýlacak zarar kaldý mý yani geçmiþi temziledik mi patronlarýn hýrsýz olduðu konusu tamam peki þirket bu yýlda taahhütten zarar eder mi var mý bu konuda fikri olan mesela Rusya'da ne kadar iþ kaldý ne kadar yaptýk kaç para alacak var Rusya swiftten atýlýrsa ne olur harbiden toz duman bir zamandan geçiyoruz emtia fiyatlarý tavana giderse ne olur yol ihalesi alýyoruz petrol fiyatlarý böyle çýkmaya devam ederse aldýðýmýz iþler ne olur ulan dünyanýn bile en boktan devrine kaldýk hayýrlýsý
Rusya cironun %5 gibi diyorlar
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri