Originally Posted by
Maximetu
Sayin Maslak
Sirketin piyasa degeri su anda 490 milyon
Libya 100 / Saudi 96 / rusya 90 / Katar 110 Milyon zarar yazildi ( bunlarin tazmin edecegi soyleniyor) Hadi Libya durumu cozulmesin. Sirketin durust olduguna inanmak istedim, ya bizler sattiktan sonra Bu paralar donerse diye umut ettikce hep daha fazla gecirdiler . Bu oncelikle zarar degildir , pandemide force major den kaynakli alacaklar mutlaka olacaktir ancak yazilan zararlara karsilik ne kadar alinacagi buyuk soru isaretidir sonucta tekfen pandemide arabistan veya rusyaya keyfinden gitmedi isveren bunu odeyecektir. Sikinti Katar gibi bi stadda 170 milyon olan iste pandemide isler aksadiginda yapilacak zarar 110 milyon dolar degildir , ben yurtdisinda insaat muhendisiyim o adamlar sabahtan aksama kadar otursa pandemide 1 sene o zarar olmaz , cati celigi gemide batsa enkanin umman isinde yaptigi gibi yine o zarar olmaz . Bu yonetici zaafiyeti degildir bu baska turlu kirli islerin gostergesidir. Pisliklerini ortmek icin yazdiklari zararin cok altinda bi rakami aldik diyecekler ve mevzuyu kapatacaklardir , aradaki fark da bizlerden calinip turkiye devleti vergi kaybina ugratilacaktir.Siz biliyor musunuz mesela Katar azerbaycan para transferleri nedeniyle katarda 1 sene ceza aldigini bu firmanin , bizzat sirket ici calisandan Duydum bu haberi . Yonetim degisikligi vs tarzi seyler bi seyler degistirmeyecektir, bunlari mahkemeye versem ve kanitlasam ne olur mesela , milyonlar kaybettim bu isin hukuk mucadelesine verecegim miktardan kacacak degilim bana yol gosterin
Yer İmleri