Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
Onlari paylarini alabilecek ya ittifakla devirebilecek guce networke sahip olabilsem zaten forumda Twitter da orada burada ciglik atmazdim. Fon yoneticisi haydar acunu bile darliyorum o da yatirim yapmisti yonetim degisince gorelim diye cevap vermisti bana simdi yaziyorum o da bu munasebete en azindan benim gibi cahil? ile girmiyor . Bunlarin haklarindan bir tane anadolu kaplani gelir de bizi asan seyler bunlar . Yuzde 5 toplamak da zor , yaklasik 19 milyon lot eder o dediginizi bulmak, bulsaniz da ortak etmek bu davaya zor , Herkes fiyat ne olur dio . Baktim Telegrama 2000 tane adam var 1000 lotlari olsa ortalama 2 Milyon lot eder , Twitter tepkileri vs cok ciliz . Kagit bi yerlerde toplanmis zaten cok fazla ky kalmamis Ziya sozen Erhan onal gibi adamlar ipekci aileleri tarzi Kucuk hissedarlar var , eski ust duzey calisanlarin cocuklari onlar da bu duzene bas kaldirmazlar, sirketten hala menfaat sagliyorlardir, gecenlerde YouTube yorumunda sirket icinden biri yapmisti yilbasi cikolatalarini bile ipekcinin firmasindan aliolar fahis fiyata alt kalite bir seye benzemeyen urunu diye . Anlayacaginiz duzen cark fena kurulmus, 3 ortagin arasi iyi degildir ancak tahminimce bunu onceden de soyledim yuzde 6 lik hissesi olan yasli bunak kocakarinin olmesi ve Onun kizinin satacagi lotlari ucuza kapatma oesinde bu gokyigitler bu sadece tahmin. Bu sirketin bas mikronu gokyigit ailesi ancak diger tarafta da uzan soyadi var babasinin ogludur o da bak daha ventures da donen dumenlere girmedik orada da Cemal Bey daha hakim olmasi gerekenin alti diyor
foruma sık yazmsam da yazılanalrın %80-90ını okuyorum. konuları belli seviyede takip ettim. ama hiç bu çeyrekteki kadar beklentiden uzak ve muhasebe biliminin raporlamayı tayin edici etkisi dışında bir durum olmamıştı..

yeterli efor ve organizasyon yoksa bu durumda iyi hazırlanmış bir raporla CİMER (iyi bir yönetici özeti, rakamların tablolara anlatan, şmalarla desteklenmiş, giriş gelişme ve sonuç kurugusu sağlam) ve SPKya şikayet en doğru (diğer yollara nazaran az maliyuetli ve daha az zahmetli) yol olur.

SPKyı takmayan firma CİMERden korkar.. CİMER, SPKya "şu işe bakın" diyebilir. arkasına da telegramdan vb bir şeklinde online toplayacağınız imza, inceleme talebi vb etki edebilir.

ya da delille desekleniş tek vaka üzerinden dava takibi de işe yarayabilir. onlarca başlık açmaktansa sağlam delille desteklenmiş tek konu üzerinden dava ya da CİMERe şikayet. yönetimde organize bir iş varsa, kamu idaresinden birileri mutlaka bu firmaya bakar.. mahkeme için somut delil gereklidir. hepize kolay gelsin..

benim biresyel hesabım şudur: portföyümde yüzdesel olarak azdır ..yatırım yaptığım 2 hisse var. tkfen açık ara geridedir (%20den az).

firma değerinin bistten açık ara önünde olduğuna eminim.. o değer realize olana kadar beklemeye sabrım vardır. o değeri önemli ölçüde geriye götüren olaylar olusa çıkarım..