valla muhteşem açılış yapmış gelen tabloya göre
valla muhteşem açılış yapmış gelen tabloya göre
Nerede bana sallayanlar burada ??noldu teknik cizgiciler?? Sana diyoruz bu kagidin temeli teknigi yok Tek gercegi var o da oc patron ve yonetim diye . Sonra kabahatli oluyoruz . Bakin bu sirketi sikayet edin her yere goz gore gore ulkenin parasini kaciriyor , bunu da zarar ettik diye kilif uydurarak yapiyor . Zarar etseler 1 dakika durmazlar o santiyelerde acik acik yurtdisina paramizi kaciriyorlar 2 senedir soyluyoruz burada . Spk , gazeteciler her kim ne varsa yazin . Zarar ettim sattim lanet olsun diyecek bu kahpelere istedigini vermeyin
93 yaþýndaki ali nihat gökyiðit bile 18 lik delikanlý gibi bilanço öncesi milyonlarca lot hisseyi satýp kaçtý biz aracý kurum konsensus bilanço kar beklentilerinin kurbaný olduk... Yazýklar olsun bu duruma getirenlere ve çanak tutanlara kul hakký da var bu iþlerin içerisinde haram olsun...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49462&page=894
---------------------------------------------------------
o zaman ki tarih 19.10.2021
---------------------------------------------------------
1 tekfen = 1 thy
14.40
tek rakibim thy.....
Iki üç sene öncelerde tek rakibim tav idi.....
Tekrardan tavý yakalamak baya bi zor gözüküyor.....
27 ler tekfen için çanak ve tavý yakalamak......
güzel iþ haberleri olmazsa 27 ler baya zor ve çile.....
Thy da ileri günlerde tekfeni geri de býrakabilir ......
-----------------------------------------------------------------------
bugün 29.04.2022
14.40 dan 29 lara çanaðý güzel tamamladý tekfen ama sonrasý fiyasko....
------------------------------------------------------------------------------
tam altý ay olmuþ tavýn ve thy nýn geldiði yerler ve tekfenin ahvaline bakýyorum da yazýk böylesine dev bir þirket hurda baca fiyatlarýnda yerlerde sürünüyor....
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
faaliyet raporunda Hishtil-Toros Fidecilik San.ve Tic.A.Þ.* (Hishtil-Toros Fidecilik)**
** Þirketteki paylarýmýzýn satýþý konusunda 19 Nisan 2022 tarihinde anlaþma imzalanmýþtýr.
yazýyor eee .rospu .cuklarý kap haberi nerde..
Santiyelerde 10 senede 50 derece sicakta calisarak yaptigim birikimi ic eden haysiyetsiz onursuz sirket patronlari yoneticileri gecmisimi gelecegimi hayallerimi caldiniz , cocuklarinizin acisindan geberin hepiniz, bizleri gasp edip dolandiranlar bogaza karsi villalarinda havuza girerken geberin , sag yerde caniniz cikmasin hepinizin
Ben pes ettim bu ahlaksýzlardan. Her bilanço dönemi dönen hýrsýzlýklarla uðraþmak,o stresi yaþamak istemiyorum.
Kalanlara bol þanslar.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri