Originally Posted by
Maximetu
Sayin Baybars
Her seye ragmen bu sirket 434 milyon dolar fiyatlamamali , tamam piyasa rasyonel degil nasil yukselisler hektas gibi firmalarda abartiliyorsa dususler de asiri abartiliyor. Bu sirket bugun insaati kapattik dese , lanet olsun alacaklarimi almiyor dese bu sirketin olusu 1.5 milyar dolar eder . Bana sorsaniz su anda elindeki arsalari, tekfen tower , limanlar , Gubre fabrikalari, ventureslar, kaziklanan Socar falan derken bu sirket bu fiyatta olamaz. Belli ki sizin soylediginiz donemdeki gibi birileri cok fena mal toplama derdinde . Ben bir isadami olsam , Milyon dolarlarla oynasam su sirketi hemen alirim 250 Milyon Dolar gomup yonetimde etkili olacak sekilde . Anlam veremiyorum , Tamam yabanci fonlar guvenmiyor Ama turkiyede yok mu bir para babasi bizim gordugumuzu gormeyen gelip su sirketi alacak bunlara yaptigi oyunun bedelini odetecek. Robot mobot kalmaz ya parali birisi gelse surada tahtada Islem yapsa 2 ay , zaten millet bezdi 25-30 civari herkes dokulur
Benim grafikte ve gönderide anlatmak istediğim de bu. Temeli sağlam hisseler aşırı ucuz ile aşırı pahalı arasında gider gelir. Bir yere kadar düşer. Orada artık elinde olan satmak istemez. Elinde olmayan da bu fiyata veriyorsan seve seve der. Gübre fabrikaları, limanları, arsaları, holding binası, inşaat şirketi hepsi 434 milyon dolar.
Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri