Arkadaþlar,
Libya dan bir heyet önümüzdeki hafta görüþmeye geliyormuþ. Alacaklarla ilgili olarak. Bakarsýnýz yeni projelerinde önü açýlýr.
Hayýrlýsý diyelim.![]()
Arkadaþlar,
Libya dan bir heyet önümüzdeki hafta görüþmeye geliyormuþ. Alacaklarla ilgili olarak. Bakarsýnýz yeni projelerinde önü açýlýr.
Hayýrlýsý diyelim.![]()
Uyuz tenekeye bak hele þiþeye yetiþmeye çalýþýyor.
Bu çýkýþda sevdamýzdan vazgeçecek ve dýþarda kalacak halimiz yok...ne güzel 19 altýndan diðer hisselerin karýný buraya taþýyorduk..kim kýzdýrdý bu tahtacýyý yahu.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
21.82 ....
uyuz teneke iyiymiþ....![]()
Ýlk gördüm 21.20
21 alýþ verdim
Zaman geçti 21.80
Ýnadým inat 21.72 alýþ verdim geldi
kýsada ilk hedef þiþeyi geçmek sonrasý aðýr aðýr yoluna devam etmesi....
gerçi iki sene öncelerde teko 25 lerdeyken þiþe 6 / 7 lerdeydi.....
tav ve thy ný hiç söylemiyorum bile.....
sayýn veysel üstadým azaltma yaparken ben de tam tersine düþüþlerde lot çoðaltýyorum....
portföyde çok güzel karda olduklarýmý zamanla aðýr aðýr buraya taþýyorum....
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Twitter a bakiorum , sirketin temeli vs ilgilenen eden yok , ufurukcu cizgicilerin pesine takilmis gidiyor insanlar . Bombos cizgiler , buna takilanlar. Kimse demiyor ki bu sirketin beklentisi ne , neden dusuk kalmis . Bu kagit gercekte kac eder . Suruyle koyun var sansina kazanan kaybeden
Þeref yoksunlarý sata sata bitiremediler ellerindeki hisseleri. Sanki batýyor þirket. O paralar kefen paranýz olsun. Onur þeref olsa kendi þirketini yok pahasýna satarmý. Bu hisse minumum 100 lira etmeli. Çoluk çocuðunuzdan çýksýn verdiðiniz zararlar
Yer Ýmleri