Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 509/806 ÝlkÝlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 6448 madde; 4,065 - 4,072 arasý.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. toros tarýma ait toros fideciliðin %50 sine tekfenin sahip olduðu biliniyordu bu toros fideciliðin %50 ortaðý israilli bir þirket idi.israilli hishtil þirketi tekfenin %50 lik payýný satýn aldýðýný yazýyor dünya gazetesinden kerim ülker ancak kaç lira bedelle satýldýðý yazmiyor. böyle sakat bir haber görmedim kaça aldýðý neden yazmýyor?kaça satýldýðýný bilen varsa lütfen yazarsa sevinirim.

2. Yuzde 50 si 2 Milyon dolara yakin bi fiyata satildi yatirimci iliskilerinden teyitli . KAP bile gondermediler cunku ucuza peskes cektiler , her satin almasi pahali hem satisi ucuzdur bu firmanin . Bu kadar aptal olamayacaklarina gore akla Tek soru geliyor buyuk hirsiz olmalari

3.  Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Yuzde 50 si 2 Milyon dolara yakin bi fiyata satildi yatirimci iliskilerinden teyitli . KAP bile gondermediler cunku ucuza peskes cektiler , her satin almasi pahali hem satisi ucuzdur bu firmanin . Bu kadar aptal olamayacaklarina gore akla Tek soru geliyor buyuk hirsiz olmalari
    Onun için Toros satýþý çok önemli

Ortada Fol - yumurta yokken 15 aydýr konuþmayan CEO konuþtuysa bir þeyler netlik kazanmýþ olabilir

Toros ‘ da ucuza giderse bu iþ biter

4.  Alýntý Originally Posted by veysel karani Yazýyý Oku
    Þirketin kontrolünü elinde bulunduranlar hem dürüst deðiller hem de yatýrýmcýlarýn haklarýný yemekten imtina etmiyorlar. CEO geleli 1,5 yýl oldu daha yeni toplantý yapmýþ ama oda kapalý, sana bana açýk deðil yani. Orada da söyledikleri bilinmeyen þeyler deðil. Burada anladýðým þimdiye kadar düþmesinde sýkýntý yok idi hatta bizzat destekliyorlardý, ama artýk daha düþmesi deðil de bir nedenle !! yükselmesi iþlerine geliyor herhalde. Þirkette bir deðiþiklik yada ufkunda bir deðiþiklik var mý ? yok ! , projelerden ne yapmadýlar da bu kadar zarar yazdýlar, ve artýk zarar yazmayacaklarýnýn garantisi var mý yok, 50 yýllýk inþaat firmasýymýþ ama art arda alýnan 3 projeden de proje bedeli kadar zarar yazýyorlar. Yani bu hata ile falan açýklanabilecek bir þey deðil bizzat isteyerek planlayarak olabilecek bir þey. Toros Samsun yatýrýmýna gelirsek ben artýk oraya 335 milyon USD yatýrdýklarýna da inanmýyorum, muhtemelen oraya da 150 harcayýp gerisini yok etmiþlerdir. Her yaptýklarý harcama arsa alýmýndan satýmýna, þirketlere ortak olmaktan, satýn almaya benim nasýl olsa %20 hissem var þirket zarar etsin nasýl olsa parayý aktardýðým yerden kar ederim ile yapýlmýþ olarak yorumluyorum. Zaman zaman burada yazýyorum son 6 yýlda bir tane düzgün faaliyetleri olmadý, Al khor projesinin yarattýðý dalgalý denizde yapýlmamasý gereken her þeyi yaptýlar.
    -Amerikalý bir þirketle ortaklýk yaptýlar niye olduðu belli olmadý,
    -Azarbeycan hükümeti ile yenilenebilir enerji projeleri için mutabakat imzaladýlar ne olduðu belli olmadý,
    -SOCAR ile ortak üre fabrikasý yapýyoruz dediler ilan ettiler sonucu belli olmadý unutturdular,
    -Toren Gazdepo yine ayný þirketin 25 m euro sunu resmen aktardýlar,
    -Tarýmda zamanýnda 50milyon liraya þirket aldýlar sonra þirketin arsalarý falan vardý birden yok oldu, þirket eski sahibi ayný iþi karlý bir þekilde baþka adla yapmaya devam etti, Tekfen de zarardan kurtulamadý.
    -Akmerkez de hisse var ama muhtemelen oradan YK üyelik maaþý alýnsýn diye elden çýkarýlmýyor,
    -Tren yolu iþinden hatýrlýyorum diðer rakiplere göre %10-15 eksiðine iþi aldýlar sonra iþi býraktýlar,
    -Mühendisliði dünya ölçülerine getireceðiz dediler fos çýktý,
    -Mersin serbest bölgeyi kendi hisselerini artýrarak alabilirlerdi almadýlar cüzi miktarla baþkasýnýn oldu,
    -Ýzmir arsayý 35m usd e alýp 25 m usd e sattýlar, niye olduðu anlaþýlamadý
    -Hep Ýstanbul da herkes kar ederken 1000 küsur daireden zarar ettiler sonra emlak bölümünü inþaata baðlayýp olayý sildiler.
    -Mesut Yýlmazýn oðullarýndan firma aldýlar ama sonra a boþa almýþýz bize lazým deðilmiþ bu dediler,
    -Polipropilen yatýrýmý ilan ettiler sonra iptal ettiler
    -SOCAR polymer de 50m usdyerine 100 m usd ödediler birde utanmadan eðitim için alýyoruz dediler nasýl bir eðitim ise (paralar nasýl aktarýlýr eðitimi herhalde)
    -Geçmiþte Banka sattýlar ama ona da artýk þüpheyle bakýyorum.
    -Topkapý da lüks konut projesi var idi, arsa aldýlar sonra proje yok oldu,
    -Her þeyden önemlisi iþ almamak için aþýrý çaba sarfettiler,
    -Elin Ýtalyaný, Ýspanyolu, Korelisi, Çinlisi, Mýsýrlýsý, Fransýzý yakýn coðrafyalardan iþ aldý Kâr etti biz edemedik.
    -Her þeyi biliyormuþ gibi göründüler ama bir halttan anlamadýklarýný geç farkettik,

Bu CEO da bence konformist, hayalleri ve ufku olmayan biri. Daha þirketin elindeki olanaklarý, piyasanýn talebini, zamaný algýlayamamýþ biri. Kabahat onda deðil tabi ki, mirasyedi ana hissedarlar yetersizliklerinde ve kötü niyetlerinde.

Þimdi Senet 5 dolarlardan 1,2 dolara gelmiþ þirket istediði için çýkýyorsa bu haksýzlýk ve bir kumpas olabilir, ben hakkýmý helal etmiyorum, bu iþte rolü olanlarýn çocuklarýnýn çoluklarýnýn boðazýnda kalsýn yiyemesinler diyorum.

Hala hatýrý sayýlýr hissem duruyor buradan yanlýþ anlaþýlmasýn,

sayýn veysel karaninin iddþalarý çok ciddi ve her bir iddiasý eðer ispat edilirse yöneticileri ve patronlarý çok rezil ve kepaze duruma düþürür.meil yoluyla SPK YA VEYA savcýðýða yapýlacak bir suç duyurusu cimerede bildirmek þartýyla þirketiin yönetici ve patronlarýný çok aþaðýlýk duruma düþürür.açýkça kanun ihlali ve büyük hýrsýzlýk suçu idda ediliyor. elbetteki bu ülkede namuslu savcýlar ve yöneticiler vardýr.tabiiki kahpe dölü hýrsýz babasý belli olmýyan insanlarda olabilir.ama mutlaka ilgili mercilerde namus sahibi þeref sahibi kiþilerde vardýr.enazýndan birtane namuslu gazeteci konuyu irdelese bir suç unsuru bulsa TEKFEN HOLDÝNG YERLE BÝR OLUR.tekfende ki durum pek çok þirkette ve holdingte mevcut olabilir. ki vardýr mutlaka.MÝLLET VEKÝLÝ DENÝZ YAVUZ YILMAZA BU KONULAR AKTARILSA eminim tekfenin ve varsa bir duyarsýzlýk ilgili mercilerin anasýný belliyor adam.tekfene yeni girdim ne yalan söyleyim korkmaya baþladým.iddalar doðruysa tek saðlam þirket koç þirketleri kalýyor.ALLAH zalimi.SOYSUZ HIRSIZ HARAMZADELERÝ periþan etsin.ZULNM ÝLE ABAD OLANIN AHÝRÝ BERBAT OLUR

5. Sayin karaninin yazdiklarinin hepsi dogru sayin bozoklu , 6 senedir ortak sayin Karani ben de yaklasik 3 senedir burdayim ve bircoguna sahit oldum . Bosuna mi dustu zannediyorsunuz kagit buralara . Siz bakmayin Twitter cahillerine yok rusya ukrayna savasi yok bilmem ne yuzunden dustu diyenlere . Sirketin icini bilmeyenler insaat da zarar etti zannediyor , isin asli sayin karaninin yazdiklari yuzunden . Bu kadar kotuyse sen niye burdasin diyeceksin maliyetim 3 dolar ustunde , bu seref yoksunlarina malimi bedavaya vermeyecegim o yuzden savasiyorum her gun patron ve yk uyelerine mail atiyorum sosyal medyada karaliyorum. Bazi gerizekalilar da geliyor bana 19 dan 23 e cikinca laf atiyor gunluk ufurukculer.

Soylediginiz seyleri denemedik mi zannediyorsunuz spk si cimeri sikayetleri yaptik zaten , bunlar kilifini hazirlar bas edemezsiniz. Bunlari bitirecegimiz yer sosyal medya gorsel medyadaki saygin imajini bitirmek gazetelere yazdirmak itibarlarini bes paralik edip hirsiz damgasi vurdurtmak .

Bak size de soyleyim bu sirket son 3 senedir santiyelerinde zarar etmistir pandemide ancak bu bahane edilerek olmasi gereken zararlarin cok ustunde zararlar son ceyreklerde yazilarak servet transferi yapildi . Katarda 170 milyon dolarlik is aldilar 110 Milyon Dolar yazdilar, rusyada da 500 milyon dolarlik iste 150 milyon dolar boyle utopik rakamlar var . Libyada 100 milyon dolar alacaklari var hala ortada yok para . Azerbaycan stadi acilali 6-7 sene oluyor oradan bile 50/60 milyon dolar alacak var .

Umarim tahmin ettigim kadar hirsiz degillerdir de parayi sermaye kontrolleri korkularindan dolayi zarar ettik diye yurtdisinda tazmin edecez diyerek tutuyorlardir, aksi takdirde cok buyuk hirsizlikla bas basayiz. Simdi de torosu satacaz muhabbeti var ; analistler 800 milyon dolar deger biciyor ki Yalan !!!! O sirket en az 1.5 milyar Dolar eder orayi da peskes cekerlerse bu sirket batar benden soylemesi o yuzden gozunuzu acik tutun , baskinizi arttirin koyun gibi fiyat takip etmeyin . Eger hakkiyla ederinde fiyatlara satilirsa bu sirket o zaman para kazanirsiniz

6. sayýn arkadaþým bu tekfen þirketi hükümete yakýn deðil bildiðim kadarýyle . hiçbir devlet ihalesi almamýþ.yokmu SPK DA BÝR TEK NAMUSLU BÝR KÝÞÝ?ELBETTE VARDIR . bu iþin peþi býrakýlmaz ortaklar.hýrsýz haraminin kýçýndan kan kustururlar ....madem þirket çok karlý hýrsýzlýk yapýlýyor geri aým yapsýn patronlarýn çalarak orrospu nçocukluðu yapmalarýna gerek kalmaz deðil mi?(þayet hýrsýzlýk yapýyorlarsa?)ALÝ PANDIR YAÞINI BAÞINI ALMIÞ ÇOK ÜNLÜ BÝR KÝÞÝ %48.61 ÝN hakkýna tenezzül edecek biri deðil biliyorum.çok nufuzlu tanýdýklarým var konuya bir el atayým bende.ne demiþler çivi çiviyi sökermiþ.

7. Ortak senden ricam sayin karaninin yazdigi seyleri detayli arastir . Twitter da Cemal Bey var takip et . Socar polymer satin alim isini arastir , santiyelerde son ceyrek yazilan zararlara bak Bilanco okuyorsan temel analiz biliyorsan goreceksin pislikleri . Ben yurtdisi taahut isinde calisan bir Insaat muhendisiyim yani sektorun icindeyim . Tekfenin santiyelerde yazdigi zararlar adamlarin hepsi sabahtan aksama kadar otursa YAZILAMAZ , pandir Yasini basini almis iste buraya maasini primini almaya gelmis biri , Mason camiasinin destegi ile bir yerlere gelen adam bunlar . Pandir zaten yeni geldi , pisliklerin icinde o yok , pislikler Tekzeni batiran Murat gigin ve yk uyelerinin patronlarla ortaklasa yaptiklari seyler . Pandirin olaya dahili yok .

Madem cok nufuslu tanidiklarin var Sayin karaninin listeledigi seyleri ona ilet bi arastirsin, muhalif oldugum icin nufuslu tanidiklara kendi menfaatim icin bu sirketin harcanmasina razi olmayacagim icin icim elvermiyor ama bu is Boyle giderse cumhurbaskani basdanismani arkadasima kadar tasiyacagim. Milleti sahipsiz zannetmesinler , hele torosu ucuza peskes cektirirlerse tanidigin yanina cikar bunlarin hakkindan gelmek icin ne gerekiyorsa yaparim

8.  Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    sayýn arkadaþým bu tekfen þirketi hükümete yakýn deðil bildiðim kadarýyle . hiçbir devlet ihalesi almamýþ.yokmu SPK DA BÝR TEK NAMUSLU BÝR KÝÞÝ?ELBETTE VARDIR . bu iþin peþi býrakýlmaz ortaklar.hýrsýz haraminin kýçýndan kan kustururlar ....madem þirket çok karlý hýrsýzlýk yapýlýyor geri aým yapsýn patronlarýn çalarak orrospu nçocukluðu yapmalarýna gerek kalmaz deðil mi?(þayet hýrsýzlýk yapýyorlarsa?)ALÝ PANDIR YAÞINI BAÞINI ALMIÞ ÇOK ÜNLÜ BÝR KÝÞÝ %48.61 ÝN hakkýna tenezzül edecek biri deðil biliyorum.çok nufuzlu tanýdýklarým var konuya bir el atayým bende.ne demiþler çivi çiviyi sökermiþ.
    Bu arada spk cimer her yere denedik buradaki ortaklarla , tekfen alarko gibi kureselci sirketlerin gizli korumalari var . Size soyleyim gercekten de bu kurumlarda namuslu birileri olsaydi son 3 sene son ceyreklerde donen bilanco oyunlarina bu kadar sikayet varken sessiz kalmazlardi . Yazmadigim gazeteci kalmadi bu arada , muhalif gibi gozuken eden gazeteci bozuntularinin hepsine de mail attim , yazamazlar cunku tekfen sirketini kimse karsisina almaz , mevcut iktidar bile bu sirketleri harcamaya kalkamaz sadece is vermez pasifize eder , bunlarin eli kolu bizim tahmin ettigimizden de uzun . Size bir ornek vereyim . Mesela sene sonu aciklanan bilanco neden 1 gun one cekilip gece 23.56 da bilanco aciklandi , rusyanin ukrayna olayinin baslayacagini o gunlerde bal gibi biliyorlardi. Bunlar tahmin ettiginizden de derin insanlar , o yuzden donen pislikler yuzunden otturulme sanslari cok dusuk . Ciddi ciddi analist toplantisi muhabbetinin de bddk nin karari oncesi 400 milyon dolara dusmusken sirket degeri yapilmasi manidar!! Nerdeydiler simdiye kadar 16 aydir ceo gorevde . Cunku Pazartesi sali Borsada buyuk katliam olacak . On yuklemeyi yaptirdilar ki sirket pacavraya donmesin, birileri yuzde 20-25 ustten mal satsin diye analist toplantisi haberini surduler ortaya . Tekrar ediyorum . 16 aydir gorevde olan Ceo 400 Milyon dolara dusunce mi akli basina geldi de analist toplantisi yapip bir seyler anlatmak aklina geldi ??

Sayfa 509/806 ÝlkÝlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •