Robotlari kurmuslar , tatile cikmislar iste . Milletin kanini emenlerin burnundan fitil fitil gelsin
Robotlari kurmuslar , tatile cikmislar iste . Milletin kanini emenlerin burnundan fitil fitil gelsin
Çoðaltmaya karar verdim. Bu arada yeni beklentim artmasýn, hatta düþsün ki biraz daha alayým 5-10 kat yükselsin öyle satarým
Þimdi patroncuklar düþünsün.
Ytd
Bir tane gerizekali var Twitter da hala rusya ukrayna savasi yuzunden dustu yazmis Tekfene , cevap verdik alakasi yok diye bloklamis . Bu cahilleri binlerce adam takip ediyor , eger rusya savasi ile alakali olsaydi operasyonlarinin yuzde olarak agirligii orada olan enka darmaduman olurdu . Tersine o gunden beri enka doludizgin gidiyor. Bugun yine cikmis ben soylemistim diyen salaklar , hala 22 tl kagit Dolar bazinda zirvesinin 1/4 unde 3 sene oncesine gore hala bu sirketi ovuyorlar
Benim bakýþ açým tamamen deðiþti. Bu kaðýtta çok büyük oyun var. Kaðýdýn BIST 30 performansýna göre deðeri en kötü 5 Ereðli. Bu düþüncem sadece kendi görüþüm. Zaten tersine durum olsaydý birileri fýrsat varken mali uçurur kucaða býrakýrdý. Mal çok deðerli Çok da bekleyemez. Yarýn yine alacaðým.
YTD
Mal cok degerli hele ki varliklarini ve is yaptigi sektorlerin gunumuzun trend sektorleri oldugu dusununce . Yeter ki seref yoksunu patronlar ve haysiyetsiz yoneticiler bir anda yatirimci dostu olmaya karar versinler
Ýlk 5 kurum
3 aylýk takasta 10 milyon lot alýþ
Aylýk takasta 6 milyon lot alýþ
Garantide görünen 13 milyon lotta yabancýnýn olduðu kanaatindeyim yani gitmesi için yeterli mal toplandý gibi
Bu gün de birazcýk aldým. 5 yýllýk uzun bir yatýrým planým var. 25 altýnda tüm kademelerde kemiksiz alýcýyým. 25 üstünde de yine ortalama düþürmek için alýcýyým. Ne demek istediðimi eskiler çok iyi anlayacaktýr.
YTD
Yer Ýmleri