Nerdesiniz millet Kader dakikalarý her an bir pujt... Yapacak diye kalbimiz güm güm çarpýyor
Nerdesiniz millet Kader dakikalarý her an bir pujt... Yapacak diye kalbimiz güm güm çarpýyor
Heyecan yapacak bi sey yok , bilancoya Cok onem atfetmeyin olumlu olsa da . Bu sirketin olayi Bilanco degil ( calmadiklari surece ) . Bu sirketin olayi elindeki varliklari ve potansiyelleri. Santiye alacaklari (Tabi alirsa) . Ford gibi Thy gibi bilanco ile gidecek bir sirket degil , anca geri gider . Bize milyarlik is lazim
Bilanço ile gitmez diyorsun ama kötü gelince eksi 20 yapýyor en az. En azýndan iyi gelsin de düþmesin
Velev ki bilanço iyi geldi buradan yola çýkýp bu puþtluklar bitecek diyebilir miyiz. Sadece Toros'un getirisiyle firma bizleri mutlu edecek bir yola girebilir mi , ben zannetmiyorum. Þirket henüz sürdürülebilir bir gelir veya kar saðlayabilmiþ deðil. Henüz böyle bir belirti de yok. Bu kapsamda sadece malýnýn mülkünün çok olmasý fiyata fayda saðlar mý pek zannetmiyorum. Þirketin gelecek perspektifini çizen yok, bilen var mý ? bence henüz kendileri dahil biliyor mu acaba ? . Ýyi bir þeyler bekleyenler neye binaen bekliyorlar onu da anlamýþ deðilim. Borçlar geri ödense bile (kýsa vade faydasý kesin olur da ) uzun vade þirkete faydasý olur mu. Cuma tele konferans olacak büyük olasýlýkla yine bilmiyorum, görmedim, duymadým tarzýnda yatýrýmcýyý sevindirecek ne bir haber verecekler nede hedef paylaþacaklar. Umarým ben haksýz çýkarým ortaklar, umarým sizlerin beklentilerine uygun geliþmeler olur.
Karanlýk oda kapanýþý beklediðim gibi olmadý, Maxi ortak dediði gibi ne þiþ yansýn ne kebap tarzý bilanço gelebilir
Bilanço sýzmama ihtimali çok zor.
Dediðiniz gibi belirsizlikler çok ilkesizlik karakteriszlk had safhada.
Bizi uçuracak bir haber lazým. Ýnþallah cuma olabilecek analist toplantýsýnda yine panda masal anlatmaz
Sakin hisse fiyatini kotuledigim anlasilmasin donuma kadar maldayim ama gorunen koy kilavuz istemez , once guven versin onursuz kopekler bizlere . Sayin karaninin soyledigi her seye katiliyorum . Ben santiyelerden alacak paralarini gorursem giderim , bu haysiyetsizlerin sirketine daha fazla tahammul edemeyecem
Yer Ýmleri