Sayin Evren
CEO acik acik is almayacagiz dedi karli is kovalayacakmis pasam. 60 senelik know how mundar olacak yani . Tamam Tekfenin yaptigi isler siyasetle baglantili ancak bunlar kureselci alacaklari isler oyle bizim bastakilerin keyfiyle olmaz , TANAP ile yeni hat eklenirse mesela o isi tekfen disinda kimseye verdirtmezler!! Insaattan anlamayan CEO getirirsen olacagi bu , adam gelmis 60 senelik firmada duzenli gelir saglayacak 3. ayak pesinde . O haysiyetsiz onursuz hirsiz Murat Gigin CEO iken kendi sirketlerine gunes panelleri kurdurmus , o zaman guc varken o islere yatirim yapsaydiniz para basardiniz . Ama ne yaptilar Socar a 100 milyon dolarimizi gomduler ne geliyor gelmiyor bilancoya katkisi belli degil . Madem namuslular satarsin o sirketi 100 milyon dolara alirsin parani. Surada bir tane adam sormuyor Onceden soran olurdu bu Socar polymerden bize ne kadar geliyor yuzde 10 paya.

Sirket 3. Ayak yapacam diye ortaya ciksa da ben ona da inanmam , beni cunku polipropilen isi haberleriyle kandirdilar baktim Socar polymer aliniyor orada is ogrenecez onun icin aliniyor dediler sonra isi iptal ettiler abuk subuk ced yuzunden . Yani anlayacaginiz neden her sey giderken gitmiyor bi olay mi var diyen arkadaslar bizim bildigimizi milyon dolarlarini basan yabanci fonlar gormuyor mu , adamlar 3 kere sene sonlari kaziklandi gelir alir mi bu hirsizlarin sirketinden pay . O yuzden diyorum bakin yazin sirkete bu ortak boyle boyle diyor size hirsiz diyor diye korkmayin bir sey olursa bana olur , benim yazdigimi ss atin gonderin bu ne diyin boyle ithamlar var size diye . Ben mahkemelik olmaya da hazirim gerekirse cikip onlardan hesap sormak icin de !! Yok oyle santiyelerde 50 derecede kicimdan ter gelerek konteynir koselerinde kalarak kazandigim emegi bu oc larina kolay Kolay birakmam !! Birakirsam da hesabini net sorarim