Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
Sayin evren

Buradaki Hicbir ortaga kufur etmedim, herkes ayni kaderi paylastigi icin tam tersine cogu kisiyle de bayadir bir hukukumuz var ozelden de yazistigim insanlar var . Ancak hirsiza hirsiz demekten geri durmayacagim , Twitter da sirketi oven iskembeden sallayanlara da cevabimi veririm , burada gelip bos konusana da cevabimi veririm . Adim sanim belli , rahatsiz olan Twitter da mesaj atsin bana medeni bir sekilde de tartisiririm!! Benim derdim patronlar ve ust yonetimle enerjimi baskalariyla kavgayla harcayamam , bu haysiyetsizler alismis Haydari gibi Milyon lot koyup kibar kibar sorular sorup gk ye gelenleri , her gun en az 5 tane mail atiyorum hepsine onurlarini sereflerini hatirlatici!!
Ben uslup ile ilgili yorumları gereksiz buluyorum

Herkes kendi tercihini yapsın

Ortada çok net blr yönetim beceriksizliği ve kötü niyet var, bir gecede :

1) SOCAR’ ın yarısı gidiyor
2) toren ve gaz depolama sıfıra iniyor
3) pwc ‘ de ve tüsiad da görev yapmış Siemens abla rapor dan bir hafta önce istifa ediyor
4) inşaat grubu Azerbeycan dan para alamıyor, Arabistan, katar ve Rusya projelerinden zarar ediyor
5) son 6 yıllık YK Başkanı değişiyor, CEO diye işi hiç bilmeyen 66 yaşında birisini getiriyorlar, OCP de danışmanlık yapan kişiler YK üyesi olarak alınıyor
6) kurucu ortaklardan birisi devamlı hisse satıyor
7) durup dururken holdingin kar eden tek şirketini satmakta ilgili dedikodular çıkıyor
8) CFO nasıl çemkirdik diye demeç veriyor

Bizde alternatif hisselere göre fırsat zararı yazıyoruz

Hedef bağımsız YK üyeleri olmalı

KY hakkını korumak için para alıyorlar