Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 603/806 ÝlkÝlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 6448 madde; 4,817 - 4,824 arasý.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alýntý Originally Posted by balikci2 Yazýyý Oku
    Ne yazýk ki

Þirketin orderbook ‘ u hýzla düþüyor

Alacaklarýný alamýyor, son projelerinden paso zarar Ediyor

Pandorra’ da kýsmi çalýþma bizim için çok verimli oldu diye demeç veriyor

Dalga geçer gibi ….

SARAYA SIRTINI DAYAMAYAN HÝÇ BÝR ÝNÞAAT ÞÝRKETÝNÝN KAR ETMESÝ ALACAKLARINI ALMASI VE hak ettiði yere gelmesi imkansýz olan bir dönemin fiilen içinde yaþýyoruz.zarar etmesin yeter. alacaklarýný almasý için hükümetin bu konuda herkese eþit ve adil olmasý gerekir buda mevcut durumda imkansýz.ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESÝN.

2. Gerçekten bu patronlar varken bu alacaklarýn alýnmamasýný iþlerden zarar edilmesini hükümete mi baðlýyorsunuz yani en basitinden sormazlar mý adama madem olay hükümet niye katardan, Azerbaycandan iþ alýyor Tekfen baþka firma yok mu istediðin siyaseti yap ama Tekfenin baþarýsýzlýðý tamamen patronaj kaynaklý o paralar alýnamýyor deðil alýnmýyor (Libya hariç) o paralar getirilemiyor deðil getirilmiyor

3. HÜKÜMETÝN ÞÝRKETLER ÜZERÝNDE BÝR DENETÝM YETKÝSÝ VE gerektiðinde uyarma ve ceza verme yetkisi var. bunu gözardý edemezsiniz.bilançoda hýrsýzlýk yapýlýyorsa denetimle bu durum ortaya çýkarýlýr bununda bedeli çok aðýr olur. vatandaþý ki her küçük yatýrýmcý bir vatandaþtýr. bunlarýn hakkýnýda hukukunuda hükümet savunmak ve korumakla mükelleftir.SPK DEnilen bir kurum var. iþlevi çok geniþtir.hakimi var savcýsý var mahkemesi var. nasýl olurda bu gerçeði görmezlikten gelebilirsiniz sayýn maxsimatu arkadaþýn yazdýklarýnýn çoðu bir suç duyurusu niteliðindedir neden hükümet zerrece iþlem yapmýyor?devlet niye vardýr ?hangi þirket alacaðýný almamazlýk eder bu akýl tutulmasýdýr.bu imkansýz biþeydir.þirketlerin sahipleri dikkatli ve akýllý davranmalý çünkü sorumluluklarý çok aðýrdýr tekfenin patroniçesi tutuyor þarkýcýnýn tutuklanmasýný sosyal medyadan protesto ediyor bu davranýþ doðruda olsa þirkete gölge düþürür cumhurbaþkanýnýn þirket hakkýndaki görüþlerini olumsuz etkiler.böyle bir durumdada sen ozaman katardan rusyadan vs den alacaðýn hakettiðin paralarý alamazsýn.daha nedesem ikna olursunuz bilemem ama ben vicdanen mantýklý düþündüðüm kanatindeyim.

kesinlikle alýnamýyor deðil alýnmýyor biçimindeki yargýnýzý asla kabul etmem mümkün deðil çünkü aklým var vicdaným var.asla siyasi bir fanatik deðilim.hatta siyasi bir kimliðimde yoktur.ben adaletten haktan hukuktan yana bir cumhuriyet adamýyým.NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE.

4.  Alýntý Originally Posted by .bozoklu. Yazýyý Oku
    SARAYA SIRTINI DAYAMAYAN HÝÇ BÝR ÝNÞAAT ÞÝRKETÝNÝN KAR ETMESÝ ALACAKLARINI ALMASI VE hak ettiði yere gelmesi imkansýz olan bir dönemin fiilen içinde yaþýyoruz.zarar etmesin yeter. alacaklarýný almasý için hükümetin bu konuda herkese eþit ve adil olmasý gerekir buda mevcut durumda imkansýz.ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESÝN.
    Sn bozoklu bu kaðýdi ne kadardir takip ediyorsunuz bilmem de bu kaðýdýn buralarda surunmesinin tek nedeni ne iç ne dýþ faktörler..tamamen beceriksiz ve yaþlý ard niyetli yönetim ve tayfasý..maximetu ve diðer ortaklarýn yazdýðý herþeyin fazlasý var eksiði yok...alýrken pahalý al..satarken ucuza sat.( Görüntü de).sosyal faaliyet diye saða sola paralarý peþkeþ cek...1 lot geri alým yapma...) Milyar dolarlýk projeye ÇED raporu için acemi avukat gönder..saçma sapan ÇED raporu sun..iptal ettir.adam gibi bir kaç stratejik hamle ile Sasa gibi koþacak þirketi yerinde saydir... Ýstanbul'da bi daire parasýna koca seralarý sattýlar daha yeni...

5. Tekfenin icinde bulundugu durumu hukumete dolayli yoldan baglarim , ancak bu kolaycilik olur.Tekfen dediginiz firma oyle hukumet isterse ezip gececegi cokecegi firma degil , arkasinda derin gucler var . Acin bakin Sevki Acuner nerelerde gorev yapiyor , o size fikir verir . Ben size soyleyim tekfen dediginiz firma kuresel cetenin turkiye taseronlarindan bir tanesi . Eczacibasi, Alarko , Koclar , Dinckokler falan birinin cenazisi olursa katilan adamlara bakin , bunlar mevcut hukumet gelene kadar ulkenin kanini emen Beyaz Turkler , Ali Pandir yazin Google a mason derneklerinde adi cikiyor. Plastik geri donusum vs gibi isler tam bu kuresel cetenin isleri , 0 emission derler ama komur santrali kurarlar. Ali Nihat gokyigit temanin en simge isimlerinden biri , toprak derler cevre derler ama turkiyenin yuzde 35 kimyasal gubresini bunlar uretir satar .

Bu sirketi buralara getiren isim Necati Akcaglilarmis o da en erken giden olmus , 2000 lerin basindan beri sirket zaten komada aslinda , nasil 5 li cete simdi ulkeyi talan etti ( onlar etmedi de eden belli ) o zamanlar da tekfen enka nurol falan gibi firmalar etmis . Acin bakin antep otoyolunda neler goturmusler gecen attim linki Ozal kafasina gore serit arttiriyormus hop ihale paketi milyar Dolar artiyormus ( o zamanin milyar dolari simdi *3 ) bakin Araplardan mersindeki Gubre nasil alinmis o arazi simdi cok degerli olan . Yani biz su anda gecmisin en buyuk hirsiz sirketlerinden birine ortagiz . Bu tarz firmalar rusvetle is yapmaya alismis iste o yuzden simdi azerbaycan Katar kazakistan bu 3 ulke disinda buyuk is alamiyorlar. Alamazlar cunku caplari bu hinterlanda yeterli !! Rusyada bir daha is alirsa kureselci ceteden uyariyi alir . Hukumet ustu iliskiler yani bu sirketin iliskileri, Kaybolan Milyon dolarlar da ustaca hazirlanan tezgahin sonucu yapilmistir. Geri donusunu cuzi miktarda bekliyorum , calinan paralar coktan londra miami falan orada bir seylere donusmustur. Socar da verilen rusvette bizim hukumete sus payi iste yoksa spk ustune coker bu kaybolan milyon dolarlari bilmiyorlar midir sizce . Ee bana Niye hala bu sirkette duruyorsun diyecek arkadaslara da bu sirketin ne olursa olsun fiyati 600 milyon dolarli fiyatlar olamaz . En az 2 milyar Dolar olmali gubreden dolayi diyorum , eger toros satilir ederse diye bekliyorum . Yoksa Bu firma yoneticileri ne duzgun bir is alir , ne de bu firmayi ileri bir noktaya tasiyabilir. At sahibine gore kisner, basta patron yok artik , herkes koltugunu koruma cocuklarinin amerika ingiltere okul paralarini odeme derdinde. Sorarsaniz hepsi hak hukuktan bahseder, mevcut hukumetteki insanlari elestirirler ama benim gozumde onlardan daha ust duzey hirsiz hepsi . Ikiyuzlu sekuler sermaye iste

6. https://twitter.com/arapricky/status...JAbAGNOoQsVHjg

Bir tane satilik patron guzellemesi yapan neydugu belirsiz tetikciye dogrulari yazinca blokladi . Bu haysiyetsiz onursuzlari oven her kimse karsisindayim catir catir tartismak isteyen patronu savunacak olan varsa adim sanim belli gelsin hesaplasalim

7.  Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Tekfenin icinde bulundugu durumu hukumete dolayli yoldan baglarim , ancak bu kolaycilik olur.Tekfen dediginiz firma oyle hukumet isterse ezip gececegi cokecegi firma degil , arkasinda derin gucler var . Acin bakin Sevki Acuner nerelerde gorev yapiyor , o size fikir verir . Ben size soyleyim tekfen dediginiz firma kuresel cetenin turkiye taseronlarindan bir tanesi . Eczacibasi, Alarko , Koclar , Dinckokler falan birinin cenazisi olursa katilan adamlara bakin , bunlar mevcut hukumet gelene kadar ulkenin kanini emen Beyaz Turkler , Ali Pandir yazin Google a mason derneklerinde adi cikiyor. Plastik geri donusum vs gibi isler tam bu kuresel cetenin isleri , 0 emission derler ama komur santrali kurarlar. Ali Nihat gokyigit temanin en simge isimlerinden biri , toprak derler cevre derler ama turkiyenin yuzde 35 kimyasal gubresini bunlar uretir satar .

Bu sirketi buralara getiren isim Necati Akcaglilarmis o da en erken giden olmus , 2000 lerin basindan beri sirket zaten komada aslinda , nasil 5 li cete simdi ulkeyi talan etti ( onlar etmedi de eden belli ) o zamanlar da tekfen enka nurol falan gibi firmalar etmis . Acin bakin antep otoyolunda neler goturmusler gecen attim linki Ozal kafasina gore serit arttiriyormus hop ihale paketi milyar Dolar artiyormus ( o zamanin milyar dolari simdi *3 ) bakin Araplardan mersindeki Gubre nasil alinmis o arazi simdi cok degerli olan . Yani biz su anda gecmisin en buyuk hirsiz sirketlerinden birine ortagiz . Bu tarz firmalar rusvetle is yapmaya alismis iste o yuzden simdi azerbaycan Katar kazakistan bu 3 ulke disinda buyuk is alamiyorlar. Alamazlar cunku caplari bu hinterlanda yeterli !! Rusyada bir daha is alirsa kureselci ceteden uyariyi alir . Hukumet ustu iliskiler yani bu sirketin iliskileri, Kaybolan Milyon dolarlar da ustaca hazirlanan tezgahin sonucu yapilmistir. Geri donusunu cuzi miktarda bekliyorum , calinan paralar coktan londra miami falan orada bir seylere donusmustur. Socar da verilen rusvette bizim hukumete sus payi iste yoksa spk ustune coker bu kaybolan milyon dolarlari bilmiyorlar midir sizce . Ee bana Niye hala bu sirkette duruyorsun diyecek arkadaslara da bu sirketin ne olursa olsun fiyati 600 milyon dolarli fiyatlar olamaz . En az 2 milyar Dolar olmali gubreden dolayi diyorum , eger toros satilir ederse diye bekliyorum . Yoksa Bu firma yoneticileri ne duzgun bir is alir , ne de bu firmayi ileri bir noktaya tasiyabilir. At sahibine gore kisner, basta patron yok artik , herkes koltugunu koruma cocuklarinin amerika ingiltere okul paralarini odeme derdinde. Sorarsaniz hepsi hak hukuktan bahseder, mevcut hukumetteki insanlari elestirirler ama benim gozumde onlardan daha ust duzey hirsiz hepsi . Ikiyuzlu sekuler sermaye iste
     Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku
    Tekfenin icinde bulundugu durumu hukumete dolayli yoldan baglarim , ancak bu kolaycilik olur.Tekfen dediginiz firma oyle hukumet isterse ezip gececegi cokecegi firma degil , arkasinda derin gucler var . Acin bakin Sevki Acuner nerelerde gorev yapiyor , o size fikir verir . Ben size soyleyim tekfen dediginiz firma kuresel cetenin turkiye taseronlarindan bir tanesi . Eczacibasi, Alarko , Koclar , Dinckokler falan birinin cenazisi olursa katilan adamlara bakin , bunlar mevcut hukumet gelene kadar ulkenin kanini emen Beyaz Turkler , Ali Pandir yazin Google a mason derneklerinde adi cikiyor. Plastik geri donusum vs gibi isler tam bu kuresel cetenin isleri , 0 emission derler ama komur santrali kurarlar. Ali Nihat gokyigit temanin en simge isimlerinden biri , toprak derler cevre derler ama turkiyenin yuzde 35 kimyasal gubresini bunlar uretir satar .

Alýntý Originally Posted by Maximetu Yazýyý Oku

Maksi ortak haklý

Bakýn, neden baðýmsýz YK üyelerine baþýndan beri takýðým:

Türk Ticaret Kanun’una göre baðýmsýz yönetim kurulu üyeliði yasal bir zorunluluk olmamakla birlikte Sermaye Piyasasý Kanun’una göre halka açýk þirketlerde bu zorunludur

Yönetim kurulunun tarafsýz olmasý, hakim bir hissedarýn yönetim kurulu ve yönetimi atama konusunda önemli etkileri olduðu þirketlerde daha da önem kazanýr. Bu tür yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin olduðu þirketlerde, yönetim kurulunun tarafsýzlýðý, yeterli sayýda kurul üyesinin yönetimden baðýmsýz olmasýný gerektirmektedir. Baðýmsýzlýk, yeterli sayýda üyenin þirket veya iþtirakleri tarafýndan istihdam edilmemesini ve önemli ekonomik, aile veya diðer baðlarla þirket veya yönetimiyle yakýndan iliþkili olmamasýný ifade eder.

Þimdi bunca can sýkýcý olay yaþanan Tekfen gündeminde bu adamlar kim ve neredeler?

- SOCAR
    - toren ve gaz depolama
    - Histill
    - alýnamayan alacaklar
    - Katar’da olanlar
    - son projelerdeki son an zararlarý
    - yeni proje alýnamamasý

Siemens ablanýn imzalamadýðý finansallarý kim neden ve nasýl imzaladý ?

Baðýmsýz YK üyelerinin görevi küçük yatýrýmcýyý korumak.

Tekfen’ deki baðýmsýz YK üyeleri kimler :

- Sevki Acuner
    - Sedat Eratalar (yeminli mali müþavir)
    - Neriman Ülsever
    - mehmet müderrisoðlu

Bu insanlar küçük yatýrýmcýyý koruyor mu?

amacý zaten belli olan þirket ortaklarýný ve bunlarýn adamlarýný bir tarafa býrakýp, bu baðýmsýz YK üyelerinden hesap sorulmalý

Küçük yatýrýmcýyý korumak ve görevlerini onurla yerine getirmek yerine 3-5 kuruþ huzur hakkýma tenezzül etmek miðdesizlikdir

8. Sevki Acuner diye Twitter a yazin mesela bakin hangi gorevlerde ukraynada !! Bunlari anlamadan bu sirketi degerlendirmek zor , bunlar derin insanlar hizmet ettikleri lobilerin kim olduklari asikar . Anadolu Holginde de var mesela , hepsi ayni yere hizmet eden adamlar . Ukraynada bu gorevlerde adami olan sirkete rusyada nasil is vermisler o da ayri bir muamma.Cok derin iliskiler var . Rusyada biz de paramiz gelecek diye bekliyoruz , boru hatti isinde 7.6 milyar ruble zarar edilemez 20 milyar rublelik sozlesmede. Kimse bizim aklimizla oynamasin .

https://www.yud.org.tr/dt_team/sevki-acuner/

Sayfa 603/806 ÝlkÝlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •