Ne humanistligi. Faydasiz kuru tatmin ve belki muhtemel alicilari geri ceviriyor. O kadar malo piyasanin ustune yikmadigi icin negatif almiyorum satýþý. Bu hareketler ancak fiyatlamayi geciktirir. Yeterki bilanco iyi gelsin.
Ne humanistligi. Faydasiz kuru tatmin ve belki muhtemel alicilari geri ceviriyor. O kadar malo piyasanin ustune yikmadigi icin negatif almiyorum satýþý. Bu hareketler ancak fiyatlamayi geciktirir. Yeterki bilanco iyi gelsin.
Tümosan 69,650 olmuþ. Birkaç ay önce Bunun altýndaydý. Ben artýk tek þeyi çok merak ediyorum. Bu kaðýdýn patronlarýnda utanma diye bir duygunun zerresi bile yok mu?
YTD
Sayin trendman
Mailleri cok kez paylastim . Insani bir sekilde sorun bunlarin serefini haysiyetini . Ben hala trendin yukari olduguna inaniyorum bu gibi lot satislarinin da insanlari urkutmek icin lanet ettirmek icin bir dumen oldugu dusuncesindeyim. Ama ekran takibi kisa vadede sinir bozuyor o ayri bir gercek . Zaten su surecte de yukselmiyorsa genel kurulda o binayi baslarina yikacak insanlarla dolacak o genel kurul .Ali Pandir ya bir sey yapacak ya da kuzu kuzu birakacak .
bir suredir 2 gun ust uste yukselmez oldu kagit.
sanki yine aynisini yapacak gibi.
yarin yukselir.
Ortak
Pandorra 18-19 aydýr ne varlýk gösterdi ki
Hadi senin dediðin gibi içeri de elini baðladýlar, kolunu baðladýlar
Yeni ne iþ aldý
Eski iþleri ne kadar düzeltebildi
Yeni iþ kolu ne kurdu ?
Kaç sefer televizyona çýkýp algý yaptý ?
Tekfen holding den, dýþ iþ dünyasýna inanýlmaz bir CV yaðmuru olduðu söyleniyor
Bunun sonu karanlýk olur eðer Pandorra tornistan yapamazsa
Ben de aynen dediklerinize katýlýyorum, lakin son dediðiniz CV yaðmuru kýsmý belki de hayýrlý olur, bu inþaattaki beyaz yakanýn holdinge bir katkýsý olmuþ mu son 5 yýldýr. belki de tazminatsýz giderler de firma yükten kurtulur. Þirket lay lay lom olmuþ , Kafkaslý bile pandemi de çalýþmasanýz da olur mealinden mesajlar yayýnlýyordu. Þirket zarar ediyorken bile Ustasýndan mühendisine müdürüne herkes halinden ziyadesiyle memnun idi. Belki yeni birileri gelirde sistem de çalýþma motivasyonu artar.
Ýþ bankasýndan açýklama geldi
Patronun lotlarýný sattýk artýk en çok önerilenler listesinden çýkarýyoruz ama hisse çok ucuz yeðenim
Yer Ýmleri