O ölse hisse tavan olur bence 😃
O ölse hisse tavan olur bence 😃
son kap niye gündem olmuyor? Gülelim mi sövelim miben çýktým ama ilginç hakikaten
Ortak
Þaka gibi hektaþ tur bindirdi
Bugün yine % 9
Toros dediðin þirket gerçek hayatta 4 tane hektaþ etmeli
Pandorra bile kendi yönettiði þirketleri kötülerse buna da þükür ….
Ben Pandorra ‘ nýn baþarýzlýðýna kýlýf hazýrladýðýný ve yakýnda üfürüleceðini bildiðini düþünüyorum
Pandorra devri baþarýsýzlýkla kapsanacak
Esas soru Pandorra’ dan sonra kim gelecek bu harabenin baþýna
Belki fonlara satarlar
Sayin Ayteking
Ben de size yakin rakamlar dusunuyorum , 1100 6 aylik kar uzerine , bu ceyrek 550 Gubre / 150 Ýnsaat / 100 liman / 200 civari da yatirim kismindan dolayi bir beklentim var . Tarim kismina 0 yaziyorum . Yaklasik 1 milyarlik ceyreklik bir kar ve totalde 9 aylikta 2.1 milyar gibi rakam olmali . Hadi insaat zarar gelmesin kendini dondursun diyelim , 2 milyara yakin gelmeli . Su ortamda gubrede 2. ceyrek altinda bir rakam gelemez !! Zaten kagittaki baskinin, atilan kaplarin, satilan hisselerin amaci bizim gibi pay sahiplerinde korku olusturmak, hodri meydan tekfen yonetimi kaldiracla da daldim bakalim nereden calacaksiniz bu sefer !!! Haysiyetsiz onursuz murat giginin tetikcileri bakalim ne katakulleler yapacak !! Uyanik olun kotu bilanco gelmesi emeginizin calinmasi manasi tasir , sesinizi cikarin !!
sayýn ortaklarým bugün itibarý ile vedalaþtým. hepinize bol kazançlar dilerim, hisse hakkýnda o bu þu denecek çok þe var bir tanesi de bana göre hisse de çok ky var ve hisse ucuz kaldýkça da ky gelmeye devam ediyor, fiyatý yukarý sürüp toplamak niyetinde olmadýklarý için de çözüm olmuyor, bu fiyatta da kimse satmak istemiyor elindeki hissenin farkýnda
diðer forumlarda hafta da 1 2 yorum ya var ya yokken bizim sayfada bazen destan döþüyoruz, keyifli bir sayfa herkese çok teþekkür ederim paylaþýmlarý için
maximetu ortak algyo geçmeyi düþünüyorum hisse hakkýnda bilgin olduðunu biliyorum olumlu olumsuz bir görüþün varmý dýr teþekkürler
Yer Ýmleri