Ulus binasina gitmek isteyen olursa ben de gelirim eger yurtdisi santiyemde olmazsam
Ulus binasina gitmek isteyen olursa ben de gelirim eger yurtdisi santiyemde olmazsam
Bilanço sýzdý algýsý yaparak neyi hedefliyorsunuz
Anlamadým
Açýklamalar ortada
Sebep belli
Ama sizin yaptýðýnýz bilanço sýzdý kötü bilanço gelecek algýsý..
Yatýrým tavsiyesi asla ve katiyen olamaz
3 liralýk un tek kalemle bir yýlda 33 olsun 11 kat gitsin ..18 liralýk tekfen bir yýlda 36 lirayý göremesin 2 dolar bile edemeyen ve bir yýlda iki kat gidemeyen bir tekfen hemde endeksin aya çýktýðý zirve yaptýðý bir dönemde yazýk...teneke modunda sürünmeye devam..
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez . yatýrým tavsiyesi icermez....KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
tekfen holding CEOSU ALÝ AYDIN PANDIR VE YÖNETÝM KURULU ÜYELERÝ ve basiretsiz patronlarý ve SPK YÖNETÝMÝ ÝLE ÜÇLÜ BÝR ÇETE GÝBÝ ELBÝRLÝÐÝ ÝÇÝNDE KÜÇÜK YATIRIMCIYI BATIRDILAR.eminimki kötü bir haber sýzmýþtýr muhtemelen bilanço olabilir.artýk þirket belini doðrultamaz bizde gözgöre göre battýk. vesselam....
Kesin bunlar Kap bildirisini bugün için hazýrlamýþlardý. Bunu da organize edemediler günleri karýþtýrdýlar. Petrol zengini ülkelerde iþ yapýp da, sürekli zarar yazan baþka bir bir inþaat þirketi daha yoktur herhalde dünyada. Bunu beceriksizlikle bile açýklamak mümkün deðil.
Söylediklerim, yazdýklarým sadece ve sadece kiþisel görüþlerimdir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Her ne kadar portföyün %35 Tekfen olsa da burada hep Tekfen 'i öven yazýlar olduðunda bazen dayanamayýp karþý yazdýðým oluyor. Þirket hala ortada yönetimi de ortada CEO da ortada, kimse ne yapacaðýný bilmiyor. Mirasyediler de daha evvel yazdým keþke bu þirket yerine yarýsý kadar bankada para kalsaydý da faizini yeseydik mealinden laflar demiyorlarsa ne olayým. Yani sürdürülebilir ve güven veren bir yapýya ulaþmak yakýn gelecekte mümkün gözükmüyor. Ali Pandýr bu iþleri yapabilir mi ? þirkete ve göstergelere ne kadar hakim olduðu, lafýný geçirip geçiremediði bu bilançoda daha iyi gözükür. Þirkete hakim olsa yeterli mi bence oda yeterli deðil þirketin ufku esas önemli olan. Zor zamanlar gelir geçer ama þirket ufalmaya mý devam edecek yoksa büyümeye mi .Bizim yapmamýz gereken ne sorusuna da kendi adýma %45'ini diðer güvendiðim þirketlere geçirdim þimdilik daha fazlasýna elim varmadý bu bilanço sonrasý daha rahat hareket edebilirim herhalde. Birde dün gördüðüm video da ceylan yerde oturmuþ vaziyette arka taraftan sýrtlan yiyor ama ceylan 'nýn gözlerine bakarsak gayet rahat ve hiç oralý deðil, 2. dünya savaþý sýrasýnda gaz odasýna yollanan Yahudiler 'in de kendilerini avutmalarý sanýrým doðamýzda olan ve hormonlarýn etkisi ve beynimizin bize oyunu ile mümkün oluyor. Olayý yok hükmünde kabul ediyorsun, sonumuz hayýrlý olur inþallah diyorum.![]()
Yer Ýmleri