Ortak daha ne yazabilirler ne makul acillamasi mi kaldi150 kusur arabistana yazdilar, 7.6 milyar ruble rusyaya yazdilar . Orada da ruble dolardan gecirdiler bize 90 milyon dolar diyorlar . Zarar olabilecek arabistan santiyesi ilk ceyrek yazdi zaten 60 milyon dolar , noldu da 2.ceyrek degil de 3. Ceyrek yazilacak. Kusura bakmayin ben inanmiyorum zarara da araci kurum tahminlerine de Hicbir seye artik . Bu fiyata bu kagidi satmam , zaten giren girmis , artan ucmus gitmis alacak kagit kalmamis. Batacaksa da batsin param ama ben burada operasyon kokusu aliyorum nasil yorumlarsaniz yorumlayin ortaklar

150 kusur arabistana yazdilar, 7.6 milyar ruble rusyaya yazdilar . Orada da ruble dolardan gecirdiler bize 90 milyon dolar diyorlar . Zarar olabilecek arabistan santiyesi ilk ceyrek yazdi zaten 60 milyon dolar , noldu da 2.ceyrek degil de 3. Ceyrek yazilacak. Kusura bakmayin ben inanmiyorum zarara da araci kurum tahminlerine de Hicbir seye artik . Bu fiyata bu kagidi satmam , zaten giren girmis , artan ucmus gitmis alacak kagit kalmamis. Batacaksa da batsin param ama ben burada operasyon kokusu aliyorum nasil yorumlarsaniz yorumlayin ortaklar
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri